Kiszivároghatott a készülő Wonder Woman-játék egyik művészeti terve

Kiszivároghatott a készülő Wonder Woman-játék egyik művészeti terve

Benne van, hogy a kolléga nem kapta meg a heti hírlevelet.

A 2021-es Game Awards-on jelentették be, hogy a Monolith Productions gondozásában, készül a Wonder Women játék. A kiadó neve sokaknak csenghet ismerősen, hiszen a Middle-earth: Shadow of Mordor és a Middle-earth: Shadow of War is hozzájuk fűződik. Elöljáróban nem mondtak túl sokat, csak annyit, hogy egy open-world akciójátékot akarnak csinálni, ami Diana életét követi majd végig. A tervek szerint szorosan együttműködnek majd a DC-vel, ami már akkor is egy jó jel volt.

Most viszont megtört a csend, bár ennek vélhetően nem mindenki örült. James Gentile, a cég egyik digitális mozgásrögzítésért felelős fejlesztőjének egy furcsa kép jelenet meg a Linkedin profiljában. Ami pár órával később, rejtélyes módon el is tűnt onnan. De persze, ami egyszer felkerült az internetre, azt onnan soha többet nem lehet leszedni.

A képen ott van Diana és egy másik amazon is, de ennél sokkal meglepőbb a harmadik alak, aki egy futurisztikus páncélzatban feszít és a kezében egy lézerfegyvernek látszó pisztolyt szorongat. Lehet, hogy Jamesnek sikerült lelőnie a legnagyobb meglepetést még mielőtt megjelent volna a játék első igazi trailere?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár