Megújult formában folytatódik a legsikeresebb animációs film, a Jégvarázs

Megújult formában folytatódik a legsikeresebb animációs film, a Jégvarázs

Egy podcast során pedig kiderült a következő projekt címe és formátuma is.

2013-ban látott napvilágot a Jégvarázs (Frozen), amelyben Anna (Kristen Bell) és Elsa (Idina Menzel) kalandjait követhettük nyomon, és olyannyira betalált a történet, hogy 2019-ben elkészítettek hozzá egy második részt is. A második felvonás minden idők legnagyobb bevételt hozó animációs filmje lett, éppen ezért nem véletlen, hogy a Disney tovább bővítené a franchise-t.

Ezeket olvastad már?

Alapvetően mindenki a Jégvarázsa harmadik epizódját várja, de egyelőre vajmi kevés információ látott napvilágot ezzel a produkcióval kapcsolatban. Azonban most egy új, az animációs filmre épülő podcast műsorban arról számoltak be, hogy egy 12 részből álló sorozattal bővítik Anna és Elsa sztoriját. A széria Frozen: Forces of Nature címet kapja és a már ismert karakterek mellett új arcok is felbukkannak majd. Megjelenési dátumról még nem lehet tudni, de azt már megosztották, hogy nagyjából miről szól majd:

„Anna királynőnek rengeteg dolga van – látogatók érkeznek a királyságába, egy barátja segítségre szorul, és még Weselton hercegének unokaöccse is ott ólálkodik a környéken –, így amikor a Természet Szellemei szemtelenkedni kezdenek, tudja, hogy meg kell oldania a problémát – méghozzá gyorsan – mielőtt a dolgok még jobban kicsúsznak az irányítás alól.

Ám amikor Anna és Elza az Elvarázsolt Erdőbe utazik, titokzatos gépeket találnak, amelyek megzavarják a dolgok természetes rendjét. Ki készítette ezeket a gépeket, és mit keresnek az erdőben? És ami még fontosabb, hogyan tudja Anna és Elza megállítani őket? A Disney féle Frozen: Forces of Nature egy 12 epizódból álló audio-előzetes történet gyerekeknek.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN