Hihetetlen rekordot húzott be a Super Mario Bros mozi és még nincs vége

Hihetetlen rekordot húzott be a Super Mario Bros mozi és még nincs vége

A Nintendo és a Universal úgy tűnik, hogy bankot robbantott.

Amikor a Super Mario film pár héttel ezelőtt landolt a mozikban, a kritikusok nem voltak éppen elájulva. A közönség viszont úgy tűnik, hogy nem vette éppen a szívére a negatív véleményeket. Az animációs film már több hónapja, hogy bemutatásra került, de a világ különböző pontjain még mindig műsoron van. Nemrégi kiderült történelmi sikert is elért, de akkor még nem tudtuk, hogy nemsokára ezt is túlszárnyalja.

Ezen a hétvégén a kis vízvezetékszerelő páros újabb fokot lépett előre. A jelentések alapján elérte az 1,3 milliárd dolláros bevételt, amivel a dobogó második fokáról leszorította a Jégvarázs első részét (1,28 Milliárd dollár). Ez pedig azt jelenti, hogy már csak egy ellenfél maradt hátra, ami egyébként ismét Elza lesz és a Frozen második felvonása, ami 1,45 milliárd dollárral még őrzi a helyét.

Persze a Nintendo és a Universal üdvöskéje még nem fulladt ki teljesen. Ugyan nem sok, de még van esély arra, hogy átvegye a stafétát. Az animációs film egyébként nem csak ebben a stílusban hasít. Egyelőre 2023-ban ez nyitott a legjobban és egyelőre ez vezet minden listát. Sőt, ez a legjobban kereső játék adaptáció is, de ez azért nem túl meglepő, ismerve az ellenfeleket.

Kövess Minket!



Gamer szótár