BRÉKING: Kiszivárgott a Fallout TV-sorozat első előzetese!

BRÉKING: Kiszivárgott a Fallout TV-sorozat első előzetese!

Az is kiderült, hogy mikor számíthatunk majd az első évadra.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a Starfield minden tekintetben magára vonja a figyelmet, de ez még nem jelenti azt, hogy a Bethesda megfeledkezett volna a többi csemetéjéről. A Fallout kapcsán ugyanúgy várja a közösség az újdonságokat, és ennek végtére is eleget tett a kiadó, miután belecsempésztek a showműsorba a Gamescomon egy rövid bemutatót, majd az Amazon is megerősítette, hogy 2024-ben valóban érkezik egy élőszereplős sorozat a játékból.

Ezeket olvastad már?

Az Amazon még 2020 nyarán jelentette be először, hogy szeretné elkészíteni a Falloutot adaptációját a Prime Videora, és bár azóta csepegtettek információkat a projektről, de semmi egyebet nem lehetett tudni a projektről. Ez most megváltozott a Gamescomon tartott Starfield bemutató jóvoltából. Az űr-RPG-t taglaló előadás során ugyanis Todd Howard dizájner közzétett egy kis kedvcsinálót, amit ő csak "sneak peek"-nek nevezett el.

Valójában ez csak a helyszínen tartózkodók számára lett összerakva, így érthető, hogy a videónak miért ilyen borzasztó a felbontása, hiszen a feltöltő valószínűleg nem akart lebukni a rendezvényen kamerázás közben. Ráadásul Howard azt is elmondta, hogy ezt a videót hivatalosan nem fogják megosztani az interneten. Sajnos a nem túl jó minőség miatt kicsit nehéz kivenni a dolgokat, de ha minden igaz, akkor betekintést kapunk néhány képkoca erejéig egy páncélterem belsejébe, egy poszt-apokaliptikus pusztaságba, illetve néhány kísértet, meg egy kis T-45-ös páncélzat és egy csomó atombomba is előkerül.

Az Amazon ezzel egy időben szintén elárult néhány információt a szériával kapcsolatban. Megerősítették, hogy a Fallout tévés adaptációja Los Angelesben és a Vault 33-ban játszódik, illetve, hogy a sorozat premierje valamikor 2024-ben lehet számítani.

Kövess Minket!



Gamer szótár