Star Wars: Ekkor jönnek az Ahsoka új részei!

Star Wars: Ekkor jönnek az Ahsoka új részei!

A következő másfél hónap ismét a Star Wars-ról fog szólni.

A Star Wars univerzum és a rajongók egyik nagy reménysége, az Ahsoka sorozat augusztus 22-én debütált a Disney+ kínálatába, bár az első két epizód eléggé megosztotta a kritikusokat és a nézőket.

Ezeket olvastad már?

Ahsoka Tano karakterét még a 2008-as Star Wars: A klónok háborúja című animációs filmben mutatták be és olyannyira megkedvelték, hogy röpke másfél évtizeddel a megjelenése után már saját élőszereplős sorozatnak örülhet. Eredetileg Ashley Eckstein adta a hangját az animációs produkciókban, majd az első élőszereplős debütálását már Rosario Dawsonnak köszönheti. Ő alakította a karaktert a Mandalóri (The Mandalorian) 2. évadában és a Boba Fett könyve (The Book of Boba Fett) miniszériában is, a közönség pozitív fogadtatása pedig elég volt, hogy a Jedi-mester Thrawn nagyadmirális keresésére induljon egy önálló spinoff tévésorozatban. Ahsoka a Star Wars Rebels számos más animációs karakterét is átülteti élőszereplős változatba: Mary Elizabeth Winstead a lázadók vezetőjét, Hera Syndullát, Natasha Liu Bordizzo pedig a mandalori harcos Sabine Wren-t alakítja. Thrawn nagyadmirális kísértete lebeg a galaxis felett, aki épp oly kegyetlen, mint amennyire zseniálisan gonosztevő, és képes lehet megdönteni a fiatal Új Köztársaságot.

A Dave Filoni által készített Ahsoka összesen nyolc epizódból áll, ami nagyságrendileg ugyanolyan hosszú, mint a legtöbb élőszereplős Star Wars-sorozat. Az első két epizódot követően pedig a következő hat rész hetente jelenik meg keddenként:

  • 3. epizód: augusztus 29., kedd
  • 4. epizód: szeptember 5., kedd
  • 5. epizód: szeptember 12., kedd
  • 6. epizód: szeptember 19., kedd
  • 7. epizód: szeptember 26., kedd
  • 8. epizód: október 3., kedd

Te várod már a következő részeket? Szereted még a Star Wars történeteket vagy te is azok közé tartozol, akik szerint a Disney már kicsit túlzásba viszi és a kevesebb már több lenne?

Kövess Minket!



Gamer szótár