A Maffiózók Emmy-díjas színésznője bomba képpel indította el OnlyFans oldalát

A Maffiózók Emmy-díjas színésznője bomba képpel indította el OnlyFans oldalát

Az HBO-n futó, hihetetlen népszerűségnek örvendő a Maffiózók című sorozatának egyik ikonikus mondata az volt: "Egy Don nem hord rövidnadrágot".

A Maffiózók (The Sopranos) egy igazi klasszikus a televíziózás történetében, hiszen az 1999 és 2007 között futó széria számos elismerésben részesült, miközben a mai napig az egyik, ha nem a legjobb szervezett bűnözésről szóló produkciónak mondják.

Ezeket olvastad már?

Ebben a sorozatban lett igazán híres Drea de Matteo is, aki Adriana-t, Christopher Moltisanti barátnőjét alakította a sorozatban – a szerepéért 2004-ben Emmy-díjat nyert.. Ezt követően olyan nevesebb alkotásokban is feltűnt még, mint a Született feleségek vagy a Kemény motorosok. Most viszont nem a színésztudományával szeretett volna kitűnni, ezért 51 esztendősen elindította egy bomba képpel az OnlyFans oldalát is. Havi 15 dollárért az előfizetők cenzúrázatlan felvételeket láthatnak a színésznőről.


Bal oldalon a széria főszereplője, a néha James Gandolfini (Tony Soprano), jobb oldalon pedig Drea De Matteo (Adriana La Cerva)

Az előfizetéses szolgáltatás 2016-ban indult útjára, de rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb oldallá nőtte ki magát. A platformra egyébként már beköltözött korábban néhány másik színésznő is, mint például Denise Richards, Cardi B vagy Bella Thorne.

De Matteo egy olyan fotóval indította el profilját, amelyen egy állatmintás csizmát leszámítva teljesen meztelenül, egy ágyon ülve cigarettázik. Az új 'vállalkozását' múlt héten jelentette be az Instagram Storyjában.

Kövess Minket!



Gamer szótár