Dave Bautistával támad a Mortal Kombat 1 új, élőszereplős előzetese

Dave Bautistával támad a Mortal Kombat 1 új, élőszereplős előzetese

Kevesebb, mint egy hónap és jön az új Mortal Kombat!

A 30 évvel ezelőtti ikonikus televíziós szpot újragondolásában Dave Bautista színész és producer az élet minden területéről összegyűjti az embereket, és felhatalmazza őket, hogy szabadjára engedjék a bennük rejlő küzdelmet. Bautista karaktere Liu Kang szerepét tükrözi a Mortal Kombat 1-ben, aki megteremtette az újjászületett Mortal Kombat Univerzumot, és össze kell gyűjtenie a birodalmak bajnokait, hogy megvédjék vízióját.

"Élénken emlékszem az eredeti Mortal Monday reklámra, különösen az ikonikus sikolyra" - mondta Bautista. "Ezzel kezdődött a Mortal Kombat-rajongói utam, amely a mai napig, 30 évvel később is tart. Nagyon izgatott vagyok és megtiszteltetés számomra, hogy a játék örökségének részese lehetek".

Ezeket olvastad már?

"Az eredeti Mortal Monday reklámfilm jelezte az otthoni konzolokra/számítógépekre szánt játékok készítésének kezdetét" - mondta Ed Boon, a NetherRealm Studios kreatív igazgatója és a Mortal Kombat társalkotója. "Csodálatos dolog tisztelegni a Mortal Kombat történetének egy ilyen emlékezetes pillanata előtt, miközben készülünk legújabb játékunk, a Mortal Kombat 1 megjelenésére."

Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switch-re és PC-re (Steam és Epic Games Store).

Kövess Minket!



Gamer szótár