Néha még Batman is leül játszani, mutatjuk mivel

Néha még Batman is leül játszani, mutatjuk mivel

Több híresség is kilátogatott a VALORANT világbajnokság döntőjére, azt is megtudhattuk, hogy az Oscar-díjas színész, Ben Affleck kivel játszik a legtöbbet.

A hétvégén ért véget a 2023-as VALORANT Champions Tournament, ahol az amerikai Evil Geniuses játékosai emelhették magasba a trófeát. Az eseményt meglátogatták igazi hírességek is, köztük a Tesla és Twitter/X-vezér Elon Musk és a kétszeres Oscar-díjas színész, rendező és forgatókönyvíró Ben Géza Affleck is. 

A filmsztár nagy rajongója a Riot Games shooterének, és a felbukkanása a versenyen egyáltalán nem volt meglepő. Már korábban is többször beszélt a játékról, még a legutóbbi Jett nerfeket is kritizálta, amit az ügynök szinkronszínészével vitatott meg.

Ezeket olvastad már?

Az tehát egyértelmű, hogy nagyon szereti a játékot és az is kiderült, hogy sokat is játszik vele. Természetesen adódott a kérdés, hogy mégis melyik a kedvenc ügynöke és a filmcsillag nem is zárkózott el a válaszadástól. Egyáltalán nem lepte meg a kérdés, és határozottan rávágta, hogy KAY/O-t, az egyik kezdeményező ügynököt kedveli a leginkább, az most a mainje, Ettől függetlenül nem csak egy karakterrel állja meg a helyét, azt is elmondta, hogy sokat játszik Raze-zel is.

„Jelenleg Kay/o az, akit mainelek, és Raze-t, azt hiszem. Nem egyértelmű, hogy melyiket nevezhetem az elsődleges karakteremnek, mert sokat váltogatom őket.”

Abból a szempontból nem meglepő, hogy ezt a két ügynököt nevezte meg, hogy bár eltérő a szerepkörük, mégis vannak hasonlóságaik. Mindketten rendelkeznek gránátokkal, amivel zónázhatják az ellenfeleket. Ráadásul Kay/o flash-se hasonló ívben repül, mint Raze gránátja, így nem kell két nagyon különböző izommemóriára szert tenni.

Kövess Minket!



Gamer szótár