Hirdetés

1.22-es frissítés: Pályaegyensúlyi fejlesztések Cliffen

Több pályaegyensúlyi változást is végrehajtottak a fejlesztők Cliffen, valamint eltávolítottak néhány túlzottan előnyös pozíciót, hogy kellemesebbé tegyék a pályán a játékot.

Hirdetés

A World of Tanks pályáin sok újítást hajtottak végre az utóbbi időben. Játszhattál éjszakai helyszíneken, kipróbálhattad a véletlenszerű eseményeket, és láthattad, ahogy a tavalyi felderítő küldetés „végzősei" belépnek a Normál csatákba. A pályák a hagyományos formájukban is megkapták a nekik járó figyelmet: az 1.22-es frissítéssel 10 pálya kap egy sor különböző fejlesztést. A visszajelzések és az összegyűjtött adatok alapján ezek a módosítások még élvezetesebbé teszik majd a játékot. Minden változás – legyen az kisebb vagy nagyobb – ugyanazokon az alapelveken nyugszik. A cél mindenütt a pályák egyensúlyának javítása volt, amivel egyúttal a játékmenetet változatosabbá és árnyaltabbá válik, hogy több taktikai lehetőség álljon rendelkezésre, és a különböző járműtípusok erősségeit jobban ki lehessen használni. Lássuk a változásokat!

Cliff

Számos módosítást hajtottak végre a fejlesztők, így többek között eltávolítottak néhány túlzottan előnyös pozíciót, hogy kellemesebbé tegyék a pályán a játékot.

Előtte Utána

A pálya közepe mostantól kevésbé van kitéve a déli oldal bázisáról (a J3-as mezőből) érkező lövéseknek, ami megkönnyíti az északról érkező nehéz tankok életét.

Előtte Utána

A G5 mezőben lévő szikla nagyobb lett, hogy ne lehessen onnan lőni a nehéz tankokat. A G6 mezőbe egy házat helyeztünk el, amely védelmet nyújt a H9 mezőből indított támadások ellen, így a taktikai lehetőségek jobban hasonlítanak a pálya túloldalán lévőkhöz.

Előtte Utána

A D4 és a D5 mezőben lévő mélyedést eltávolítottuk. A D5 mezőben lévő szikla kisebb lett, ami lehetővé teszi, hogy az E6, F6, E7 és F7 mezőket az északi bázisról lehessen lőni.

Előtte Utána

Az A4-es mezőben egy biztonságosabb tüzérségi zónát hoztunk létre, hogy ellensúlyozza a pálya déli oldalán lévőt.

Előtte Utána

Az F7-es mezőben lévő sziklára mostantól nem lehet felmászni.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés