Hirdetés

Ragadd meg a győzelmed ezzel az erős négyessel!

 Ismerd meg a hatalmas 122 TM, a páncélozott francia AMX M4 mle. 49 Liberté , a könyörtelen A25 Harry Hopkins I és a felderítő képességéről híres, fürge Type 97 Te-Ke harckocsit.

Hirdetés

 Ismerd meg a hatalmas 122 TM, a páncélozott francia AMX M4 mle. 49 Liberté , a könyörtelen A25 Harry Hopkins I és a felderítő képességéről híres, fürge Type 97 Te-Ke harckocsit. Fedezd fel az erősségeiket, és érvényesítsd dominanciádat a csatatéren – ez a kvartett új magasságokba emeli a csatáidat.

122 TM ajánlatok

A 122 TM egy félelmetes páncélozott jármű, amely az egyik legkeményebb VIII-as szintű közepes harckocsiként tűnik ki. Használd ki a hatalmas sebzéséről és figyelemre méltó pontosságáról híres 120 mm-es löveg tekintélyt parancsoló erejét, amely az egyik legjobb a szintjén és az osztályában. Aknázd ki a 8 fokos lövegsüllyedést, hogy taktikailag előnyös pozíciókból támadhasd meg az ellenséget. Nagy sebességű lövedékei magabiztosan átütik az ellenség 233 mm-es páncélzatát, pusztító, 400 HP-s csapást okozva.

AMX M4 mle. 49 Liberté ajánlatok

Az AMX M4 mle. 49 Liberté kiváló homlokpáncélzattal és átlagon felüli túlélőképességgel büszkélkedhet, így ideális választás az ellenséges vonalak áttörésére vagy egy oldal megtartására. A 40 km/órás végsebességnek köszönhetően könnyen elfoglalhatja az előnyös pozíciókat, és bevetheti a megbízható, 100 mm-es SA47 lövegét, amely kiváló páncélátütéséről, 300 életerőpontnyi lövésenkénti sebzéséről, és nem mellesleg 10 fokos süllyedéséről híres. A harckocsi Liberté változata olyan állandó stílussal érkezik, amely a járművet a nemzeti zászló színeibe öltözteti, a lövegén pedig a „Liberté Égalité Fraternité” („Szabadság Egyenlőség Testvériség”) felirat olvasható.

A25 Harry Hopkins I ajánlatok

Az A25 Harry Hopkins I kiemelkedik a megerősített járműtestével és továbbfejlesztett tornyával. Ráadásul egy gyors tüzelő, 40 mm-es 2 fontos löveggel van felszerelve, amely elképesztő, 121 mm-es páncélátütésre képes – ezzel szinte az összes azonos szintű közepes és nehéz tankot, illetve páncélvadászt felülmúlja. Ha agresszív és magabiztos játékstílusod van, és szereted az üss és fuss taktikával pusztítani az ellenséget, az A25 otthonra talál a garázsodban.

Type 97 Te-Ke ajánlatok

A Type 97 Te-Ke egy gyors könnyű harckocsi, amely szép, 900 HP/perc ütőerővel, kedvező lövegsüllyedési szögekkel és 2,2 másodperces célzási idővel rendelkezik. Az 1937 és 1942 között gyártott járművekből mintegy 600 darab készült, és olyan feladatokra használták őket, mint a felderítés, a kommunikáció, a járőrözés és a gyalogság támogatása. Ez a jármű kiválóan teljesít felderítőként, információkat gyűjt a csapatod számára, és végső csapást mér a már legyengített ellenfelekre.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés