Szeptembertől hihetetlen mennyiségű tartalom vár a World of Tanks játékosokra

Szeptembertől hihetetlen mennyiségű tartalom vár a World of Tanks játékosokra

A hónap elejére tervezett frissítés egy vadonatúj fejlesztési ágat hoz a játékba, amelyben hat brit kerekes közepes tank várja a játékosokat.

Néhányan visszatérnek hamarosan a könyvekhez, de ami mindenkit érdekelni fog: hogy mi érkezik a World of Tanksbe szeptemberben! Az 1.22-es frissítéssel nagyobb sebességi fokozatra kapcsolunk. A hónap elejére tervezett frissítés egy vadonatúj fejlesztési ágat hoz a játékba, amelyben hat brit kerekes közepes tank várja a játékosokat. Egyéb változások: a járművek kiegyensúlyozása, pályamódosítások, automatikusan visszaforduló járművek és még sok más!

Emellett vár még rátok egy vadonatúj Battle Pass-szezon, a Waffenträger-történet legújabb fejezete, két X-es szintű titán, amelyek a „Max. jármű” küldetésekkel kedvezményesen szerezhetők meg, a Roham új szezonja és még sok más. Tartsd szemmel a World of Tanks-portált, hogy értesülj a legfrissebb hírekről és fejleményekről!

Battle Pass XII. szezon

A XII. szezon Mirny-13-ba kalauzol el! Fedezd fel az új alapjárművek természetfeletti, progresszív stílusait, és ismerd meg a Mirny-13 háttértörténetét az új fejezetek teljesítésével. A XII. szezon egyben az utolsó lehetőséged, hogy 2023-as Battle Pass-tokeneket szerezz, amelyeket az idei év legújabb, IX-es szintű jutalomjárműveire vagy más klassz nyereményekre válthatsz be.

Max. Jármű

Használd ki a kreditkedvezményeket, a küldetéseket és az ajánlatokat a két új „Max. jármű” különlegességgel. Mászd meg a német fejlesztési fát a nagyra becsült Jangdpanzer E 100-ig, vagy bővítsd a szovjet közepestank-gyűjteményed, miközben eljutsz az Object 140-ig.

Roham: Az azúrkék pegazus szezonja

Visszatér a Roham! Folytatódik a versengés a játékmódban, amelyet számos játékmenetbeli javítással és új funkciókkal is bővítettünk. Bevezettünk egy éves előrehaladási rendszert, a Kvalifikációt, és három új csatateret, kiegyensúlyoztunk néhány járműszerep-képességet, és eltávolítottuk a játékmódból a tüzérséget. Az új szezonnal számos értékes jutalom is érkezik, mint például a Megnövelt lövésállóság felszerelés, egy vadonatúj, progresszív 2D-stílus, elképesztő testreszabási elemek, kötvények és még sok más!

Új Tokenbolt

Váltsd be a tokeneket értékes tárgyakra, például WoT prémiumfiók-napokra, 3D-stílusokra és prémium járművekre! Megújítottuk a Tokenboltot, így a legtöbbet hozhatod ki az új Twitch-mechanikákból. A dropok megszerzése mostantól még egyszerűbb: A hivatalos World of Tanks- és bármely más részt vevő csatorna és stream nézésével, valamint egy minden hétfőn elérhető, megismételhető küldetés teljesítésével szerezhetsz tokeneket.

Klánösszecsapás

A harcmező ismét kinyitotta a kapuit az elit klánok előtt, hogy megküzdjenek az elsőségért és a legendás jutalmakért. Hívd csatába a klántársaidat, és mutasd meg a legjobb taktikádat a legújabb Klánösszecsapás-tornán! Nyerj egy tucat aranyat és kötvényt, illetve vedd ki a részed a pénznyereményből! Nézd meg a döntőt, és szerezz Twitch-dropokat!

Előre Britannia!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elképesztő jutalmakat szerezz, és megismerkedj a vadonatúj brit kerekes közepes tankokkal! Teljesítsd a küldetéseket, hogy bélyegeket szerezz, amelyeket egy speciális játékon belüli boltban brit tematikájú jutalmakra válthatsz be!

Waffenträger-esemény

Jön „A Waffenträger: Örökség” folytatása! A csaták 6v1 formátumban zajlanak, hat játékos felfejlesztett M48A5 Patton, Bat.-Châtillon 25 t, Object 140, és TVP T 50/51 tankkal száll szembe egyetlen harckocsizóval, aki a Blitzträger auf E 110-et irányítja. Figyeld a World of Tanks-portált a közelgő eseménnyel kapcsolatos információkért!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.