Feltűnik egy gyilkos minitorta is a Five Nights at Freddy's 2. előzetesében

Feltűnik egy gyilkos minitorta is a Five Nights at Freddy's 2. előzetesében

„Hogyan lehet őket megállítani? Sehogy, már túl késő, jönnek.”

Van az úgy, hogy nem könnyű életre kelteni egy videójátékos projektet, és van az úgy, hogy nem is kellene nagyvászonra erőltetni egy ilyen címet. Mindenesetre az Öt éjjel Freddy pizzázójában (Five Nights at Freddy's) – a fordítás kicsit úgy hangzik, mint az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény kegyetlen megtorlása – szintén egy nehéz procedúrán ment keresztül, miután nyolc hosszú esztendőbe telt, mire elkészült belőle a film. Ma pedig már végre megpillanthattuk a sorozat igazi sztárjait, feltűnik ugyanis az új trailerben Foxy, Bonnie, Chica és természetesen maga Freddy is.

Ezeket olvastad már?

Az előzetesből kiderül, hogy a történet a pizzériába való betöréssel kezdődik, de a félig rablás, félig vandalizmus a négy szerencsétlen idióta számára nagyon rosszul végződik. A röpke felvezetést követően közelebb kerülünk a franchise első játékának eseményeihez: Egy biztonsági őr munkát vállal a lepusztult étkezdére vigyázva, és rájön, hogy annak szeretett animatronikus kabalafigurái egy kicsit aktívabbak és kevésbé barátságosak, mint ahogyan azt eddig hitték.

A trailerben valójában nincs vér, és aligha lesz az egész estés verzióban is, hiszen egy PG-13-as filmről beszélünk, így inkább az ijesztgetéssel átszőtt humoros formában tálalt jelenetekkel operál majd az adaptáció. Van például jelenet, amiben Alien-stílusban szedi le Mr Cupcake (minitorta) az áldozatát, és bár első ránézésre ez egy durvább gyilkosság is lehetne, a szituációt látva inkább a kuncogás kapja el az embert.

Five Nights at Freddy's című filmet 2023. október 27-étől vetítik majd a mozikban, de ezen a napon a Peacock kínálatába is felkerül.

Kövess Minket!



Gamer szótár