Óvatosan azzal a pizzával! Folytatást kap a Five Nights at Freddy's

Várhatóan az év végén jelenik meg a Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2.

A PlayStation a tegnap esti Showcase-en jelentette be, hogy a Five Night's at Freddy's Help Wanted 2 fejlesztés alatt áll, és 2023 végén jelenik meg. Az egyre növekvő túlélőhorror-franchise először 2014 augusztusában jelent meg, és mára kilenc főcím, kilenc spin-off tartozik hozzá, sőt, talán szép lassan hosszú és nehéz küzdelmek árán még mozifilm is készül belőle.

A rövid trailer alapján az atmoszférára és a hangulatra most sem lehet majd panasz, ahogyan az ikonikus jumpscare is előkerült, szóval javasoljuk, hogy először nyeld le a reggeli kávédat, és csak utána nézd meg. A rajongók végtelen dózisban kapják a tartalmat, mert nem elég a film, a folytatás, még egy DLC is érkezik a 2021-es Security Breach-hez, amely tehát a mai napig kap frissítéseket, ami nem meglepő, Xboxra csak 2022 végén, Switchre pedig év elején jelent meg. 

Az alábbi trailer megerősíti, hogy az idén érkező cím PS VR2-re jelenik meg és az előző Help Wanted közvetlen folytatása lesz, még a főszereplő is marad ugyanaz a karakter. Bár a játékmenetből nem láttunk semmit, az eredeti játék inkább több minijáték gyűjteménye volt, amelyek a régebbi címek mechanikáját idézik fel. Ez arra utalhat, hogy a játékosok a PS VR2 keretében ezeknek a játékoknak több hasonló, ha nem továbbfejlesztett változatára számíthatnak. Amennyiben tartja ez a játék is azt a magas minőséget, amit már megszokhattunk a szériától, akkor az a PS VR2 számára is egy óriási siker lehet.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN