Új dallal jelentkezett az Imagine Dragons, méghozzá a Starfieldhez!

Új dallal jelentkezett az Imagine Dragons, méghozzá a Starfieldhez!

Újabb fantasztikus Imagine Dragons-dal született, amelyet meghallgatva azonnal szeretnénk bekapcsolni a játékot.

Együttműködés, amit nem láttunk jönni, de már a hír hallatán is izgatottak lettünk: az Imagine Dragons kiadott egy hivatalos dalt a Starfieldhez. A Children of the Sky című szám már meghallgatható az összes nagyobb zenei platformon, lentebb videóklippel együtt élvezhetitek.

„A Children of the Sky (a Starfield dala) már mindenhol elérhető. Életünk nagy részében a Bethesda Studios játékaival játszottunk, így megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhattunk ezen a dalon. Hallgassátok meg a dalt és nézzétek meg a videót Youtube-on” – tweetelte a zenekar.

Ezeket olvastad már?

A köszöngetésbe természetesen beszállt a Bethesda is: „Megtiszteltetés számunkra, hogy az Imagine Dragons a Starfieldből merített ihletet új kislemezéhez, a Children of the Sky-hoz!” A zene ismét fantasztikus lett, csakúgy, mint a 2014-es League of Legends világbajnokságára készített himnusz, a Warrior, és az Arcane-hoz írt Enemy. Bátran mondhatjuk, hogy a zenekar örökre beírta magát a videójátékos történelemkönyvekbe, mert önmagában is fantasztikus zeneszámok ezek, amelyek ráadásul tökéletesen hozzák az adott játék/sorozat hangulatát.

Őszintén, azt hittem, hogy a Starfield esetében ennél már nem lehet nagyobb a hype, de láthatóan tévedtem. A játék egyébként holnap indul korai hozzáféréssel és szeptember 6-án jelenik meg mindenki számára. A játék már körülbelül egy hete előtölthető Xbox Series X/S-en és időközben Steamen is elindult a lehetőség.

Kövess Minket!



Gamer szótár