1.22-es frissítés: Pályaegyensúlyi fejlesztések Live Oakson

1.22-es frissítés: Pályaegyensúlyi fejlesztések Live Oakson

A pályán a játékélmény javítása érdekében néhány érdekes változtatást hajtottak végre a Wargaming fejlesztői.

A World of Tanks pályáin sok újítást hajtottak végre az utóbbi időben. Játszhattál éjszakai helyszíneken, kipróbálhattad a véletlenszerű eseményeket, és láthattad, ahogy a tavalyi felderítő küldetés „végzősei" belépnek a Normál csatákba. A pályák a hagyományos formájukban is megkapták a nekik járó figyelmet: az 1.22-es frissítéssel 10 pálya kap egy sor különböző fejlesztést. A visszajelzések és az összegyűjtött adatok alapján ezek a módosítások még élvezetesebbé teszik majd a játékot. Minden változás – legyen az kisebb vagy nagyobb – ugyanazokon az alapelveken nyugszik. A cél mindenütt a pályák egyensúlyának javítása volt, amivel egyúttal a játékmenetet változatosabbá és árnyaltabbá válik, hogy több taktikai lehetőség álljon rendelkezésre, és a különböző járműtípusok erősségeit jobban ki lehessen használni. Lássuk a változásokat!

Live Oaks

Előtte Utána

Átalakították a háztömbök felé vezető területet mind az északi (A5 és A6 mező), mind a déli (C1 és D1 mező) bázisról, hogy biztonságosabbak legyenek a lassú járművek számára.

Előtte Utána

Több fedezéket helyeztünk el az A7, az E0 és az F0 mezőn, hogy az északi bázis támadásakor és védésekor változatosabb legyen a játékmenet.

Előtte Utána

A K8-as mezőben lévő mocsaras területet kiszárítottuk, hogy a déli oldalnak ugyanolyan taktikai lehetőségeket biztosítsunk, mint az ellenfeleknek.

Előtte Utána

A nehéz tankok mostantól kényelmesebben harcolhatnak egymással, mivel az A3-as mezőben kicsivel nagyobb lett a városrész, és az A2-es mezőben több rombolható épületet elpusztíthatatlanná tettünk.

Előtte Utána

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.