Hirdetés

Battle Pass XI. szezon: Vedd át a jutalmaidat még a szezon vége előtt

Kevesebb, mint 6 napotok maradt átvenni a Battle Pass tizenegyedik szezonjában megszerzett jutalmaitok átvételére.

Hirdetés

A Battle Pass XI. szezonja szeptember 6-án 02:30-kor véget ér. De ne aggódj – még kihozhatod a maximumot a szezonból, és értékes jutalmakat szerezhetsz, mielőtt befejeződik!

Ha részt vettél ebben a szezonban, a Battle Pass-pontjaidat és -tokenjeidet értékes jutalmakra költheted, például egyedi harckocsizókra, 2D- és progresszív stílusokra, matricákra, WoT prémiumfiók-napokra, aranyra, kötvényekre, kreditre, szabad XP-re, személyes tartalékokra, direktívákra, különféle felszerelésekre és még sok minden másra!

Mit tegyél a szezon vége előtt

Szerezd meg a szezon összes jutalmát a három fő fejezet teljesítésével. De hogyan hozhatod ki a legtöbbet a szezonból ilyenkor? Íme néhány jó tipp, hogy maximalizáld a bevételeidet!

1. Fektesd be az elosztatlan Battle Pass-pontjaidat a nem teljesített fejezetekbe

A XI. szezon fejezeteit bármilyen sorrendben teljesítheted, vagyis könnyedén szüneteltethetsz egy fejezetet, hogy egy másikon kezdj dolgozni. Ha anélkül játszol, hogy kiválasztottál volna egy fejezetet, vagy a fejezet szüneteltetve van, tovább gyűjtheted a Battle Pass-pontokat, amelyeket befektethetsz az általad kiválasztott fejezetbe. Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy beváltsd őket a nagyszerű alap- és megnövelt jutalmakra, hiszen a szezon végén az összes el nem költött Battle Pass-pontod eltűnik. Minden fejezethez saját, menő progresszív stílus tartozik, és az Improved Pass segítségével még a Jutalom edzést is megkaphatod!

Költsd el a Battle Pass-pontjaidat a Battle Pass felületen az Aktív fejezet gombra kattintva. Miután aktiváltad, az összes el nem költött Battle Pass-pontodat befekteted az adott fejezet előrehaladásába, és megkapod a jutalmakat a teljesített szakaszokért.

2. Oldd fel a Pontboltot a további jutalmakért

Miután teljesítetted mindhárom fejezet alapjutalom-útvonalát, hozzáférést kapsz a játékbeli Bolt egy új jutalomrészlegéhez, ahol elköltheted a szezon során megszerzett összes Battle Pass-pontodat a következő jutalmakra:

  • Kötvények
  • 3D-stílusok
  • Egyedi harckocsizók 

A három fejezetből összesen akár 7500 Battle Pass-pontot is összegyűjthetsz. Költsd el őket, mielőtt a szezon véget ér! Az el nem költött Battle Pass-pontok a szezon végén elvesznek, úgyhogy ne felejtsd el elkölteni őket, ha szeretnéd megkapni a jutalmakat.

Tárgyak tokenekért

A Battle Pass-pontoktól eltérően – amelyek minden szezon végén törlődnek – a Battle Pass-tokeneket egy éven át gyűjtheted. A XI. szezonban 21 tokent szerezhetsz alap- és megnövelt jutalomként, és további 3 tokent a teljes gyűjtemény összeállításáért.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés