Hirdetés

Szerezd meg a dicsőséget és a jutalmakat Az azúrkék pegazus szezonja során!

A Wargaming bevezetett egy éves előrehaladási rendszert, a Kvalifikációt, valamint eltávolították a játékmódból a tüzérséget.

Hirdetés

A versenyszellem továbbra is jelen lesz a játékmódban, illetve számos játékmenetbeli javítást is be szeretnének mutatni a fejlesztők, amelyek még izgalmasabbá fogják tenni a Rohamot. Bevezettek egy éves előrehaladási rendszert, a Kvalifikációt, és három új csatateret; kiegyensúlyoztak néhány járműszerep-képességet, és eltávolították a játékmódból a tüzérséget.

Azonban, ami a legfontosabb: az új szezonnal számos értékes jutalom is érkezik, például a Megnövelt lövésállóság felszerelés, egy vadonatúj, progresszív 2D-stílus, elképesztő testreszabási elemek, kötvény és még sok más.

Roham: Az azúrkék pegazus szezonja

Szeptember 6. 03:30 (CEST) és október 16. 03:00 (CEST) között

Kezdési idők

EU2, EU3:
Hétköznapokon és hétvégén: 11:00–02:00
(CEST)

EU4:
Hétköznapokon és hétvégén: 11:00–19:00
(CEST)

Szezonális testreszabási jutalmak

Az azúrkék pegazus szezonjában két jutalomsáv lesz elérhető, amelyek izgalmas jutalmakat tartogatnak a csatákban elért jó teljesítményért. Az első jutalomsáv látványos, az azúrkék árnyalatait tükröző testreszabási elemeket (egy egyedi 2D-stílust, dögcédulaelemeket, jelvényeket, matricákat és egyéb jutalmakat) tartalmaz, amelyeket külön ehhez a szezonhoz készítettünk. A szezon státuszszimbólumainak megszerzéséhez divíziókat kell teljesítened. A dögcédulák győzelmi gravírozásai minden szezonban egyediek lesznek, és az egy szezon során megnyert csaták számát fogják mutatni. A pegazus éve során összesen 3 különböző gravírozást (minden szezonért egyet) szerezhetsz, amelyek jelezni fogják az adott szezonban megszerzett győzelmeid számát. Ezek a jutalmak örökké a tieid maradnak, A pegazus éve után is.

A Roham során összesen megszerzett összes tekintélypontok számát jelző gravírozás folyamatosan frissülni fog A pegazus éve és a későbbi Roham-szezonok során. Ez a jutalomalap egy nagyszerű, progresszív 2D-stílust is tartalmaz. A rang szerinti előrehaladásért klassz álcamintákat szerezhetsz, illetve a stílushoz tartozó egyedi feliratokat és emblémákat oldhatsz fel, így jelezve a teljesítményedet a többi játékoshoz képest.

Harci küldetésekért járó jutalom

A második jutalomsávot a heti szerencsezseton-küldetések teljesítésével érheted el. A küldetéseket egymást követően, Roham módban tudod teljesíteni. Minden teljesített küldetésért WoT prémiumfiók-napokat, kötvényt vagy kreditet szerezhetsz. A heti küldetésszakaszok végével az előrehaladásod alaphelyzetbe áll, és egy új, azonos küldetéseket és jutalmakat tartalmazó sorozatot érhetsz majd el.

Miután teljesítettél egy 5 küldetésből álló sorozatot, egy különleges játékbeli fizetőeszközt, egy szerencsezsetont fogsz kapni. Szerezz szerencsezsetonokat a szezon alatt, hogy automatikusan megkaphasd a második jutalomsáv legértékesebb tárgyait: a Megnövelt lövésállóság felszerelést, az Univerzális képzési útmutatót, a kötvényjutalmat, illetve a WoT prémiumfiók-napokat.

Éves jutalmak

A pegazus évének három szezonja során elért teljesítmény alapján a legbátrabb és legaktívabb játékosok éves jutalmakat is kaphatnak.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN

Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés