Három szerep is elkelhetett az új Fantaszikus Négyesben és kiderült ki lesz a film főgonosza

Három szerep is elkelhetett az új Fantaszikus Négyesben és kiderült ki lesz a film főgonosza

Ha pedig mindez igaz, akkor egy régi ismerős arc is újra feltűnhet a színen.

A SAG-AFTRA sztrájkja miatt mostanában nem igazán érkeznek hivatalos hírek semmilyen filmes szereposztásról. Szerencsére ennek ellenére a háttérben még zajlanak bizonyos projekteknél az előkészületek, a bennfentesek pedig jól értesültek, így nem maradunk információk nélkül. Jeff Sneider filmkritikus egyike ezeknek a személyeknek, és neki köszönhetően az új Fantasztikus Négyes mozifilmről is tudni lehet már néhány újdonságot. Alighanem az eddigi gyenge eresztéseket követően ez az MCU egyik legjobban várt alkotása, amelyet már bejelentettek, de azóta csend honol a produkcióval kapcsolatban.

Ezeket olvastad már?

Hónapok óta megy a találgatás a rajongók részéről, hogy kik lehetnek majd a főszereplők és mi lehet majd a film cselekménye. Előfordult már, hogy felröppent John Krasinski és Emily Blunt neve is, mint Reed Richards és Sue Storm. Előbbi egyébként teljesült, miután előbbi feltűnt már Doctor Strange az őrület multiverzumában Mr. Fantastic-ként.

Sneider most a 'The Hot Mic' című műsorban beszélt három potenciális szereplőről is. Úgy tűnik, hogy A koronában szereplő Vanessa Kirby kapta meg Sue Storm szerepét, miközben nagy valószínűséggel Joseph Quinn lesz Fáklya (Human Torch). Arról is beszámolt, hogy a sztoriban Galactus, a világok pusztítója lesz a csapat nagy ellenfele, ami akár azt is jelentheti, hogy újra láthatjuk Ezüst Utazó (Silver Surfer). Továbbá "The Punisher" színésze, Ebon Moss-Bachrach is kapott egy szerepet, de erről pontosabbat még nem lehet tudni. Ezeket perszen nem árt fenntartásokkal kezelni, de az eddigiek alapján ez a történet eléggé valószínűnek tűnik, így már csak a hivatalos megerősítésekre várunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár