Így szerezz World of Tanks Twitch-dropokat!

Így szerezz World of Tanks Twitch-dropokat!

A Twitch-dropokkal egyszerűen tehetsz szert ritka és értékes jutalmakra, ha egy bizonyos ideig nézel adott élő streameket.

Minden drophoz tartozik egy nézési idő, és amíg nézel egy résztvevő csatornát, a nézési időd beleszámít a kapcsolódó jutalom megszerzésébe. A streamek nézése közben a Twitch felületen ellenőrizheted az előrehaladásodat, és begyűjtheted az egyes dropokat. Háromféle World of Tanks Twitch-drop szerezhető meg, különböző jutalmakkal: garantált dropokrejtélyes dropok és dropküldetések.

Kapcsold össze a fiókjaidat a Twitch-dropok megszerzéséhez

  1. Kapcsold össze a World of Tanks- és Twitch-fiókodat.
    1. Lépj a Wargaming-fiókkezelési oldalra.
    2. Kattints a jobb oldalon a Twitch gombra.
    3. A következő oldalon engedélyezd az összekapcsolást.
    4. A fiókok sikeres összekapcsolása után a Wargaming-fiók beállításaiban a Twitch mint kapcsolt platform jelenik meg. A Wargaming.net a Twitch-fiókod beállításaiban is látható lesz.
  2. Nézd az elérhető élő streameket, amelyeknél engedélyezve vannak a dropok és kövesd az előrehaladásod a Twitch-drop felé az előrehaladási sávon.
  3. Gyűjtsd be a dropot a kampány végét követő 24 órán belül az élő stream felületén megjelenő felugró értesítésben szereplő „Kiváltás” (claim) gombra kattintva vagy a Twitch-raktáradból.

A dropokat manuálisan kell begyűjtened a Twitch-fiókodban: kattints a gombra, amely vagy az élő stream felületén megjelenő felugró értesítésben, vagy a Twitch-raktáradban található. Ha nem gyűjtöd be, akkor a drop 24 órával a kampány vége után eltűnik. További információt a Twitch felületén a Minden kampány fülön találsz.

Különböző típusú Twitch-dropok

Garantáltan kapsz jutalmat minden olyan alkalommal, amikor megadott ideig nézel egy élő streamet, amelyen a dropok engedélyezve vannak. Minél tovább nézed, annál több jutalmat kapsz!

Garantált dropok

A garantált drop azt jelenti, hogy biztosan kapsz egy bizonyos előre kiválasztott tárgyat. Egyes tárgyak nagyobb értékűek, mint mások, ezért bizonyos dropok megszerzéséhez hosszabb nézési időre lehet szükség.

Rejtélyes dropok

A rejtélyes dropok véletlenszerű tárgyakat adnak egy adott választékból, és kis valószínűséggel akár nagy értékű tárgyakat is tartalmazhatnak, például prémium járműveket. Ahhoz, hogy megtudd, melyik rejtélyes droptárgyat kaptad meg, egyszerűen jelentkezz be a játékba, miután a Twitch-en keresztül begyűjtötted a dropot.

Dropküldetések

A dropküldetések egy olyan egyedi drop-típus, amely nem ad közvetlen jutalmat, de felold egy játékbeli küldetést. Jelentkezz be a játékba, és teljesítsd a küldetést, hogy megkapd a kapcsolódó jutalmat.

Rendszeresen nézz vissza a portálra, hogy megtudd, mely eseményeken vannak élő streamek, és milyen dropokra számíthatsz.

Gyakran ismételt kérdések

Twitch-dropok elérhetősége – Hogyan tudom megállapítani, hogy egy streamernél engedélyezve vannak a dropok?

A weboldalunkon fogjuk bejelenteni, hogy mikor lesznek engedélyezve a dropok a World of Tanks hivatalos csatornáin vagy a különböző tartalomkészítők csatornáin. A Twitch-en a böngészés kategóriában vagy a csatornaoldalakon a „Dropok engedélyezve” (DropsEnabled) felirat jelzi, ha egy csatornán elérhetők a dropok. A kategóriák oldalán rá is tudsz szűrni a „Dropok engedélyezve” (DropsEnabled) címkére.

Problémák a dropokkal – Mit tegyek, ha problémám adódott egy droppal?

Ha elegendő ideig nézted a streamet, de azután sem kaptad meg a rejtélyes dropot, próbáld meg a következő lépéseket az esetleges kapcsolódási probléma kijavítására:

  1. Jelentkezz be a Wargaming-fiókodba, és nyisd meg a Fiókkezelést.
  2. Bontsd a kapcsolatot a Wargaming- és a Twitch-fiókod között a gomb segítségével.
  3. Jelentkezz ki a Wargaming-fiókodból.
  4. Jelentkezz be a Twitch-fiókodba.
  5. Nyisd meg a beállításokat, és lépj a Kapcsolatokra.
  6. Bontsd a kapcsolatot a Wargaming.net-tel.
  7. Jelentkezz ki a Twitch-fiókodból.
  8. Jelentkezz be a Wargaming-fiókodba, amelyet a Twitch-hez szeretnél kapcsolni, és nyisd meg a Fiókkezelést.
  9. Állítsd vissza a kapcsolatot a Twitch-csel a gomb segítségével.
  10. Jelentkezz be újra a Twitch-fiókodba, nyisd meg a Kapcsolatok lapot, és ellenőrizd, hogy a fiókok ismét összekapcsolódtak-e.

Dropok begyűjtése – Honnan tudom, hogy kaptam-e dropot?

A Twitch felületén meg kell nyomnod a kiváltás (Claim) gombot.

Az idő múlásával az előrehaladási sáv fokozatosan fel fog töltődni, így pontosan nyomon tudod követni, hogy mennyi ideig kell nézned egy élő streamet ahhoz, hogy megkapd a következő dropot. Amint a sáv megtelik, értesítést kapsz a böngésződben, majd a benne szereplő gombbal kiválthatod a dropjutalmadat. Az alábbi képen egy értesítés látható, amely szerint a drop feltételei teljesültek, és egy új dropot gyűjthetsz be:

Miután begyűjtötted a dropot a Twitch-en, kapni fogsz egy játékon belüli értesítést a garázs képernyőjének jobb alsó részén. Ha már a játékban vagy, előfordulhat, hogy ki kell jelentkezned, majd újra be kell lépned, hogy megkapd az értesítést és a dropot.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.