LoL: A Team Vitality kitette keretéből, Solo Queue-ban ő a rank #1

LoL: A Team Vitality kitette keretéből, Solo Queue-ban ő a rank #1

Mechanikailag egy isten a srác, mégsem tudta igazán megvetni a lábát az LEC-ben.

Az LEC 2023-as kiírása augusztus 19-én folytatódik, amikor az első három szezon legjobb hat csapata összecsap a Season Finalsben. A Montpellier-ben megrendezésre kerülő eseménynek a legnagyobb esélyese a G2 Esports, ugyanis Capsék téli és nyári bajnokként érkeznek a megmérettetésre. Az Astralis, a Team Heretics, a KOI és a Team Vitality csapatainak tagjai csak nézőként vehetnek részt az SF-en, ez a négyes már a jövő évre készülhet, ugyanis tétmeccset többet biztosan nem játszanak az idei évben. A Méheknél egyelőre egyáltalán nem biztos, hogy ki lesz a kezdő jungler, ugyanis a nyári alapszakasz végén kispadra ültették Bót, hogy Daglas bemutatkozhasson az EMEA-régió legrangosabb bajnokságában. A fiatal kínai azonban az elmúlt napokban megmutatta, hogy hiába cserélték le, elképesztően nagy formában van.

Ezeket olvastad már?

Bo, az EUW Solo Queue királya

82 lejátszott mérkőzésből mindössze 19-et veszített el a 21 éves srác, így egy "laza" 77%-os győzelmi arány mellett várhatja, hogy valaki letaszítsa őt a trónról. Lillia és Talon volt a mászás során a két legtöbbet választott hőse, de kifejezetten sokat váltogatta a karaktereit. Utolsó két meccsén rákényszerült arra, hogy ADC-ként állja meg a helyét a brutálisan erős lobbykban, de ez sem jelentett neki problémát. 13-1-5 és 15-3-12-ben végzett a Void lányával, mindkét összecsapáson ő volt csapata legjobbja.

Mi lesz veled Bo?

Egyelőre semmit sem lehet tudni arról, hogy milyen felállásban szeretne belevágni a 2024-es esztendőbe a francia gigász. Az biztos, hogy Bónak és Upsetnek lejár 2023. november 20-án a szerződése, Photonnak, Selfmade-nek, Perkznek és Kaisernek azonban 2024. november 18-áig még él a kontraktusa az együttessel. Bo helyére bármikor be lehet tehát dobni papíron a szebb napokat is megélt veterán lengyelt, sőt Daglas is csak arra vár, hogy megnyíljanak előtte az LEC kapui.

Szerinted Bo marad a VIT-nél 2024-re?

Kövess Minket!



Gamer szótár