Adam Sandler összehozta élete legjobb filmjét, amit mindenki imád

Adam Sandler összehozta élete legjobb filmjét, amit mindenki imád

Nagy sikernek bizonyult a Ne merészelj eljönni a bar-micvómra.

Lehet szeretni vagy nem szeretni Adam Sandlert, de egy valamit még is nagyon tud, hiszen folyamatosan lehetőséget kap az új filmjeinek elkészítéséhez, és ez nem más, mint a szórakoztatás. Sokan kedvelik a stílusát és a humorát, tehát nem véletlen, hogy egy jó ideje a Netflixnek szállítja a legújabb kalandjait, amelyek közül az idei egy új rekordot is összehozott a színésznek.

Ezeket olvastad már?

A Ne merészelj eljönni a bar-micvómra (You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah) alig 5 napja érhető el a Netflix kínálatában, de már augusztus 30-án olyan dolgot sikerült vele összehozni, amire eddig még nem volt képes Sandler. A premierjét követő ötödik napon ugyanis a tinivígjáték és drámai elemeket ötvöző produkció 96%-os értékelést ért el a Rotten Tomatoeson, egy olyan weboldalon, amely a kritikákat összevonva határozza meg, hogy egy cím 'friss' (60% feletti) vagy 'rothadt'. Ezek alapján pedig elmondható, hogy Adam Sandler minden idők legjobb filmjéről van szó.

Talán nehéz lehet elképzelni, de a beküldött 51 kritika közül 49 pozitív. Az évek során Sandler számos népszerű Netflix-produkció főszereplőjeként jelent meg a képernyőn, köztük a The Meyerowitz Stories, a tavalyi Mindent egy lapra (Hustle), valamint az Csiszolatlan gyémántban (Uncut Gems), amely sok kritikus szerint Sandler eddigi legjobb munkája volt akkoriban. Ez a trió jelenleg 93%-os, 92%-os és 91%-os értékelést kapott az oldalon, ami szintén elképesztően jó eredmény. Most viszont úgy tűnik ezekre is rá tudott tenni egy lapáttal.

A Samantha Lorraine, Sandler valódi lánya, Sunny Sandler és a Frozenből ismert Idina Menzel főszereplésével készült Ne merészelj eljönni a bar-micvómra (You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah) középpontjában két legjobb barát, Stacy és Lydia áll, akik a címben szereplő eseményre készülnek. De a páros reményei egy epikus felnőtté válási buli megrendezésére veszélybe kerül, amikor egy népszerű fiú közéjük áll. A filmet Sammi Cohen rendezte Alison Peck forgatókönyvéből, amely Fiona Rosenbloom azonos című könyve alapján készült.

Kövess Minket!



Gamer szótár