Dr Disrespect a Mortal Kombatban sem tisztelne senkit

Dr Disrespect a Mortal Kombatban sem tisztelne senkit

A rajongók már nagyon várják a verekedős játék megjelenését, de a neves streamer szeretne szorosabban is a részese lenni.

A verekedős játékok rajongói izgatottan várják a Mortal Kombat 1-et, nincs ezzel másképp Dr. Disrespect sem. A Gamescomon újabb trailert kapott a játék, ami ismételten felcsigázta a közösséget, köztük a streamert is. Azonban az influenszer és követői hiányolnak egy nagyon fontos elemet a játékból: egy kétméteres „Doc” karaktert, aki szét csap az olyan harcosok között, mint Sub-Zero és Skorpió.

Az ötlet annyira megtetszett a nézőknek, hogy elkezdték kérdezgetni, mikor kerül be Doc a játékba, természetesen Dr. Disrespect is egyetértett azzal, hogy játszható karakternek kellene lennie. Úgy véli, egy róla mintázott harcos tökéletesen illene a Mortal Kombatba, és rengeteg lehetőséget rejtene magában.

Ezeket olvastad már?

„Évek óta mondogatjuk, és valamikor meg kell történnie!” – mondta. A rajongók ezután elkezdtek azon tűnődni, hogy mi lenne a befejező mozdulata, ami igazán megragadta a streamer fantáziáját. „Ez csak egy a millió befejező mozdulat közül, amit potenciálisan beépíthetnénk és integrálhatnánk a játékba. Kijön a flip-telefon és belemondok valamit. Bármi lehet. Bármi is legyen az a mondat. Majd finomítunk a szövegen. Aztán becsukom a telefont, lassított felvételben hátraszaltót csinálok, a Lamborghini-m 190 mérföld/órás sebességgel átmegy alattam, és elüti a fickót. Olyan gyorsan, hogy 50 millió darabra tépi szét! Aztán kapok egy újabb hívást, és azt mondom: mehet az üzlet, vagy valami ilyesmi” – fejtette ki részletesen a mozdulatot.

Sokan úgy vélik, hogy ezzel egy rejtett utalást tett a Kick szerződésajánlatára, ahol 50 millió dollárt követelt azért, hogy aláírjon a rivális platformhoz. Bár egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy Dr. Disrespect valóban bekerül a Mortal Kombatba, de ha ez megtörténne az hatalmas hype-ot generálnak a szériának. Akkor sincs baj, ha végül nem kerül be teljes értékű karakterként a játékba, még mindig van rá esély, hogy Kameo harcos lesz, saját exkluzív kivégzéssel.


Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár