Gamescom 2023: A GTA 6-rajongóknak már elegük van a várakozásból

Gamescom 2023: A GTA 6-rajongóknak már elegük van a várakozásból

Egy rajongó nem tudott tovább várni, hangosan követelte a Rockstar játékát.

Egy teljesen szürreális pillanat szemtanúi lehettünk ismét egy videójátékos bejelentőesten. Ugyanis a 2023-as Gamescomot felvezető Opening Night Live elején Geoff Keighley épp a Starfieldről beszélt. Ünnepi hangulat uralkodott a teremben, ugyanis egy elképesztően menő élőszereplős videóval lepett meg minket a Bethesda. A házigazda azt is elárulta, hogy neki már volt lehetősége kipróbálni az RPG-t, de nem árulhat el róla további részleteket. Az a tény, hogy Keighley már játszhatott egy nagyon várt játékkal, egy rajongónál kiverte a biztosítékot és felrohant a színpadra.

Nem volt semmilyen bántó szándéka, csupán csalódottságának szeretett volna hangot adni és a mikrofonba többször is belekiabálta, hogy ő bizony a Grand Theft Auto következő részével szeretne már játszani. Természetesen kérése süket fülekre talált, és a biztonságiak elvezették. Meg kell jegyezni, hogy Keighley kifejezetten profin kezelte a helyzetet, nem szeretett volna semmilyen módon közbeavatkozni, csupán arrébb lépett és elmondta, hogy nagyon csalódott a férfi viselkedése miatt, mert ennek az estének nem erről kellene szólnia.

Ezeket olvastad már?

Az este ezután zökkenőmentesen folytatódott és innentől már nem volt semmilyen fennakadás, a trailerek háborítatlanul pöröghettek. A rajongó vágyát abszolút át tudjuk érezni, személy szerint már én is nagyon várom, hogy kézbe vehessem a legendás franchise következő részét. Ennek ellenére az ilyen cselekedetek nem vezetnek sehova, nem érkezik meg hamarabb a játék, csak magának okozott kellemetlen pillanatokat a férfi.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.