GTA 6: Hurrikán és tornádó is tombolhat majd Vice Cityben

GTA 6: Hurrikán és tornádó is tombolhat majd Vice Cityben

Újabb vad pletyka látott napvilágot, ami nagyon izgalmassá változtathatná a játékot.

Továbbra sem sok hivatalos információnk van a GTA 6-ról, ennek ellenére a találgatások, spekulációk és pletykák nem állnak le, most pedig egy nagyon őrült szivárgás került ki a közösségi médiába, ami egy kivételesen egyedi és különleges funkciót hozhatna a játékhoz.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Rockstar Games és a Take-Two célja, hogy elkészítse minden idők legjobb játékát, amely új mércét állít fel a teljes szórakoztatóiparban. Ehhez pedig olyan megoldások szükségesek, amelyek a korábbinál is magasabb szintre emelhetik a következő Grand Theft Auto-játékot. Ilyenek lehetnének a természeti katasztrófák, amik időről időre lecsapnának Vice Cityre. Vihar már most is van a GTA V-ben, legalábbis heves eső, ám olyan pletyka került most elő, hogy a hurrikánok és tornádók nem csak vizuális effektek lennének, hanem hatást váltanának ki a játék világára.

Ahogyan már számtalanszor korábban, ennek a pletykának is az alapját egy álláshirdetés adja, ami szerint a GTA 6-ban lehetnek új funkciók, többek között a fejlett next-gen rombolás és a folyékony fizika is. Pontosabban a Rockstar New England VFX Artist álláshirdetése szerint a GTA 6 valós idejű felhőkarcoló-rombolással (esetleg hurrikán erejű szél vagy tornádó által), valamint az esővízzel és az épületek kölcsönhatásaival foglalkozó high-end fluid motion fizikával rendelkezhet. Ez olyan szintű realizmust hozhat a játékba, amelyet még sohasem láttunk.

„Segítünk extra életet vinni a környezetbe, a karakterekbe, a fegyverekbe, a járművekbe és még sok másba. A vizuális effektek segítenek elmerülni a játékosnak egy hihető világban, kezdve a környezeti effektek használatától az olyan dolgoknál, mint a játékos körüli rovarok és az épületekről lecsöpögő eső, egészen a nagyszabású pusztítási eseményekig, mint például a földre zuhanó felhőkarcolók.”

Őrületesen hangzik, fantasztikus lenne, ha tényleg megvalósulna, de hangsúlyozzuk, ezek továbbra sem hivatalos információk, szóval kezeljétek fenntartásokkal őket.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.