Jóval korábban érkezik a GTA Online nyári DLC-je, mint amire számítottunk

Jóval korábban érkezik a GTA Online nyári DLC-je, mint amire számítottunk

A repülésé lesz a főszerep, de vajon miért ilyen korán?

A Rockstar Games elárulta, hogy a GTA Online nyári DLC-je idén a szokásosnál korábban jelenik meg, nem is kevéssel, hiszen július második felében szokott hagyományosan érkezni. Ez persze beindította a találgatásokat – amely egyébként egyből nekem is eszembe jutott –, hogy esetleg azért érkezik június 13-án, egy-másfél hónappal korábban a frissítés, mert valamelyik bemutatón, a Summer Game Festen vagy az Xbox Games Showcase-en esetleg leránthatják a leplet a GTA 6-ról. Egyelőre azonban ez csak spekuláció.

A San Andreas Mercenaries nevet kapta egyébként a frissítés, és elég nagynak ígérkezik, főleg nyári DLC mércével. A tavalyi The Criminal Enterprises nem volt rossz, a Los Santos Tunerst imádtuk, de előtte a Los Santos Summer Special nem volt valami különleges, így örömteli, hogy most elég sok új kontent érkezik a játékba.

Az viszont kezd egy kicsit elcsépelt lenni, hogy az ellenfél mindig ugyanaz. A Drug Wars során a The Lost MC, előtte a Duggan-család, most ismét a Merryweather nevű privát katonai cég. A történet szerint megint ellenük vonulunk harcba 1000. alkalommal egy renegát alakulat oldalán. Főszerepet kap majd az Avenger, amelyet már a hangárban is tárolhatunk és kap némi extra fejlesztést is. Természetesen ehhez tartozik majd egy új küldetéssorozat is. Ezen felül persze érkezik majd új fegyver, egy taktikai SMG, mostantól a biztosítónál egyszerre pótolhatjuk az autóinkat, felcímkézhetjük a garázsokat, hogy átlátható legyen a lassan többszáz autóból álló flottánk és érkezik a tartsd a sprintet opció, amellyel elkerülhetővé válik, hogy gyaloglás közben őrjöngve kelljen gombot nyomogatni, hogy felvegyük a tempót. Amit még fontos kiemelni: ez egy tíz éves játék, több fejlesztés elég későn érkezik hozzá. Ám nagyon jó látni, hogy a Rockstar Games figyel a visszajelzésekre, és ezeket remélhetőleg alkalmazza majd a következő epizódban, hogy tényleg egy újabb kiemelkedő játékot kapjunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.