Megéri várni a GTA 6-ra

Megéri várni a GTA 6-ra

Hatalmasak az elvárások a GTA 6 irányába, de van aki szerint megugorja majd a játék.

Talán még sosem vártak annyira videójátékot a történelemben, mint a GTA 6-ot. Éppen ezért az elvárások is példanélküliek, hiszen mindenki azt várja, hogy a zseniális GTA V-öt is túlszárnyalja, nagyobb, szebb, izgalmasabb, jobb legyen. A várakozásokat tovább növeli az a sejtelmesség, ami körbeveszi a programot, hiszen a Rockstar Games részéről továbbra sincs semmilyen konkrétum a játékról, így minden információ, ami rendelkezésünkre áll, az nem hivatalos forrásokból érkezett, pletykákból, spekulációkból és szivárogtatásokból.

Lehetséges egyáltalán megugrani ezt a lécet, vagy óriási csalódás lesz majd a Grand Theft Auto 6? Ezt egyelőre nem tudjuk megmondani, csak nagyon erősen bízhatunk abban, hogy jól sikerül. Vannak is olyan hangok, amik szerint pánikra semmi ok, minden a legnagyobb rendben és elégedettséggel vehetjük majd a kezünkbe, ha megjelent.

Ezeket olvastad már?

Természetesen a rajongók nem arról híresek, hogy türelmesek lennének, már a 90-nél is több felvételt tartalmazó szivárogtatásnak is majdnem egy éve, így a közösségi médiában vagy épp a Gamescomon is hangosan követelik a játékot. A GTA V egyik főszereplőjének, Michael De Santának a szinkronszínésze, Ned Luke azonban türelemre int.

A színész Instagramon osztotta meg egy rajongó üzenetét, amelyben az megköszöni neki a szerepben nyújtott teljesítményét. Ezután arra is szakított időt, hogy válaszoljon néhány rajongónak a kommentekben. Ahogy az lenni szokott, előkerült a következő epizód, egy felhasználó például azt írta: „GTA 6 – ez minden, amit akarunk Azért kritizálnak minket, mert egy 6. részt kérünk, és közel 10 éve ugyanazt a játékot játszuk”.

Luke röviden, tömören, de lényegre törően adta meg a választ: „Megéri várni rá”. Azt, hogy a színésznek valóban több rálátása van-e arra, hogy mi történik a Rockstar boszorkánykonyhájában, nehéz megmondani. A stúdióhoz fűződő kapcsolatai révén természetesen lehetséges, hogy hallott már egy-két dolgot, de a fejlesztő érthető módon titkolózik, így a korábbi szinkronszínészeknek sincs feltétlen bejárása a székházba. Abban viszont bízhatunk, hogy Ned Luke nem csak a GTA V-ben szerepelt, hanem a Red Dead Redemption 2-ben is, ahol egy véletlenszerű NPC-t alakított, akivel a játékban találkozhatunk. Szóval ki tudja, talán a következő GTA-ban is halljuk majd Michael hangját visszatérni, ebben az esetben pedig tudhat belsős információkat, amire az állítását alapozza.

Kövess Minket!



Gamer szótár