A Rockstar átment Rébuszba a GTA 6 kapcsán

A Rockstar átment Rébuszba a GTA 6 kapcsán

Egy titkos feliratot hagytak a játékosok számára, a szemfüleseknek fel is tűnt a rejtvény.

Tegnap megérkezett a GTA Online legújabb nyári DLC-je a San Andreas Mercenaries, amely többek között rengeteg új ruhával és öltözékkel bővíti a ruhatáradat és a testreszabási lehetőségeidet. Ebben nincsen semmi meglepő, minden frissítéssel hoznak be új kozmetikai tartalmakat a játékba.

Ám a sasszemű rajongók kiszúrtak egy pólót, amely egy titkos üzenetet rejt. Nem tudjuk, hogy ez csak szokásos rockstaros ugratás, vagy esetleg egy utalás a GTA 6-ra és annak közelgő bejelentésére. Bármelyik ruhaboltba bemehetsz, mert Online mindegyiknek megegyezik a kínálata. Ott találhatsz új ruhákat. Az egyik közülük a rejtélyes, '??? Tee' nevű pólót egy véletlenszerűnek tűnő számsor borítja.

A négyszög mindegyik oldalán ugyanazok a számok vannak: 15140504012523091212180522050112011212. Persze a sok GTA-detektív egyből felcsapta a sapkáját és fogta a nagyítóját, hogy megfejtse a kódot. Rövid kutatás után rájöttek, hogy csak egy egyszerű „A1Z26” szám-betű átalakítót kell használni. Ez mindössze annyit tesz, hogy minden egyes számot lefordít az angol ábécé megfelelő betűjére. Az 1 az A, a 2 a B, a 3 a C, és így tovább. A helyzet itt vált érdekessé, mert a fordítás az a következő mondatot adta ki: „ONE DAY WILL REVEAL ALL.”, vagyis egy nap mindent leleplezünk. Persze ez azonnal elindította a találgatásokat, hogy a közelgő GTA 6 bejelentésre utalhat, amely vélhetően 2024 végén jelenik majd meg. Persze az sem kizárható, hogy csak egy ugratás vagy egy véletlen egybeesés és inkább a GTA Online rejtélyeinek egyikére utal. Ez is menő lenne, de legyünk őszinték: tíz év és ennyi spekuláció után most már tényleg csak valami hivatalos GTA 6-os hírre vágyunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár