LoL: Megvan a dátum, ekkor érkezik az Arcane 2. évadja

LoL: Megvan a dátum, ekkor érkezik az Arcane 2. évadja

Nagyon-nagyon sok idő kell az animátoroknak, de a végeredmény megéri a türelmes várakozást.

Végre valahára hivatalos információ érkezett arról, hogy mikor folytatódik a több Primetime Emmy-díjjal kitüntetett animációs sorozat, az Arcane. A League of Legends univerzumában játszódó, Runeterra karaktereit és helyszíneit felvonultató széria első évadja nemcsak azokat ültette a képernyők elé, akik ismerték a LoL-t, hanem azokat is, akik egyszerűen csak szerettek volna látni egy akcióban és érzelemben egyaránt gazdag mesterművet. Mert az Arcane tényleg besorolható ebbe a kategóriába, ezt a kritikusoknak és a nézőknek a visszajelzéseiből ki lehet olvasni. Sokáig csak találgatás zajlott arról, hogy melyik évben és hónapban lehet újra élvezni majd a kalandokat Piltoverben és Zaunban, de ennek az időszaknak vége.

Ezeket olvastad már?

Maga a Tencent árulta el, hogy mikor jelenik meg az Arcane Season 2

Ha tudják tartani az ütemtervet, akkor 2024 negyedik negyedévében, valamikor december környékén debütál az első rész az új évadból. Nicolo Laurent, a Riot Games elnök-vezérigazgatója már hónapokkal ezelőtt megosztotta a hírt, hogy ő már látott új epizódokat az S2-ből. Ez azt jelenti, hogy a munka gőzerővel zajlik a háttérben, ezért a több mint 1 év múlva esedékes premiernek elméletileg nem lehet akadálya.

Az új epizódokat, ahogy a régieket is, Netflixen érdemes keresned. Bár idén tavasszal pletykálták azt, hogy szakíthat az Arcane és a világ legnépszerűbb streamingszolgáltatója, végül sikerült megegyeznie a feleknek.

Kövess Minket!



Gamer szótár