Szétbombázta az internetet, miszerint Jenna Ortega és Johnny Depp egy párt alkotnak

Szétbombázta az internetet, miszerint Jenna Ortega és Johnny Depp egy párt alkotnak

A két színész meg nem győz magyarázkodni.

Alig tudta levakarni magáról Amber Heard-öt Johnny Depp, máris egy újabb borzasztó pletykának a főszereplője. Nem mellesleg ez nem csak őt érinti rosszul, mivel a 60 éves színészt összeboronálták a még mindig a szárnyait bontogató fiatal sztárral, a még mindig csak 20 éves Jenna Ortégával.

Ezeket olvastad már?

Hollywoodban nem könnyű az élet, hiszen az ismertséggel és a népszerűséggel az ember magánélete is gyakorlatilag megszűnik. Ha pedig nincs nagyon miről trécselni a médiában, akkor szinte minden ötletnek teret engednek, ezért alighanem így pattanhatott ki egyesek fejéből, hogy Jenna és Johnny egy párt alkot. Természetesen azonnal beindult az internet népe és rögtön elővették a két személyt, hiszen röpke 40 év van kettejük között, ami még a tengeren túlon is kiakaszthatja a rajongókat.

Nem is kellett sok, mire mindkét színész megszólalt az eset miatt:

„Ez annyira nevetséges, hogy még nevetni sem tudok. Soha életemben nem találkoztam és nem is dolgoztam Johnny Depp-pel. Kérem, hagyják abba a hazugságok terjesztését, és hagyjanak minket békén.” – osztotta meg gondolatait Jenna Ortega.

Depp maga nem kommentálta a pletykát, de a szóvivője tiszta vizet öntött a pohárba:

„Mr. Deppnek semmilyen személyes vagy szakmai kapcsolata nincs Ms. Ortegával. Soha nem találkozott vele, és nem is beszélt vele. Nem vesz részt semmilyen közös projektben vele, és nem is áll szándékában. Megdöbbentőek számára ezek az alaptalan és rosszindulatú pletykák, amelyek célja, hogy ártsanak a hírnevének és a karrierjének.”

Teljesen alaptalan ez az állítás tehát, így inkább csak egy lejárató kampánynak tudható be ez a szóbeszéd, amelytől mindketten elhatárolódnak és egyben cáfolták még a feltételezés lehetőségét is.


Rendelj hatalmas kedvezménnyel a Don Pepétől!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár