Máris itt az első trailer a Depp és Heard perét feldolgozó filmből

Ilyen gyorsan talán még semmiről nem csináltak filmet. A trailer mellett pedig kiderült az új alkotás premier dátuma is.

Nem egy hétköznapi tárgyalásnak lehettünk szemtanúi, mikor egymásnak feszült Johnny Depp és Amber Heard a bíróságon Virginiában. A per végül Depp javára dőlt el, hiszen az esküdtszék úgy vélte, hogy Heard 2018-as cikke jócskán ártott a színész hírnevének. Hatalmas érdeklődés övezte az esetet mind a rajongók, mind a sajtó részéről, így nem csoda, ha minél hamarabb meg akarták lovagolni ezt a szenzációt egyesek. Ennek apropóján össze is raktak egy filmet Hot Take címmel, de olyan sebességgel dolgoztak rajta, hogy már az első kedvcsináló trailert is kiadták belőle.

A peren kívül egyébként az új alkotás Depp és Heard rövid, ámde annál hevesebb kapcsolatára is kitér. Állítólag a film készítői egyformán szeretnék bemutatni a két oldalt, tehát nem céljuk a részrehajlás, bár már az előzetesben is feltűnően többet szerepel Depp karaktere.

A Hot Take: The Depp/Heard Trial egyébként a traileren túlmenően olyannyira kész állapotban van, hogy szeptember 30-án lesz a premierje az ingyenes streamingplatformon, a Tubin. A film rendezője Sara Lohman, a szkriptet pedig Guy Nicolucci írta hozzá. Deppet Mark Hapka, míg Heardöt Megan Davis alakítja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!