Mads Mikkelsen szerint Johnny Depp akár vissza is térhet Gellert Grindelwald szerepéhez

Mads Mikkelsen szerint Johnny Depp akár vissza is térhet Gellert Grindelwald szerepéhez

Mindez annak köszönhető, hogy a színész megnyerte a világhírű perét, a Disney pedig békülni akar. 

A Warner Bros. nagy reményeket fűzött a Harry Potter spin-offnak számító Legendás állatok franchise-hoz, melynek első része egész bájos volt és viszonylag jól teljesített a kasszáknál, a második felvonás azonban már több sebből vérzett és sem a kritikusok, sem pedig a rajongók tetszését nem nyerte el. Ennek ellenére a harmadik rész munkálatai elkezdődtek, a stúdió viszont kipenderítette Johnny Deppet a főgonosz szerepéből, ami nagyjából elátkozta a filmet. 

Az abszolút hálátlan feladfat Madds Mikkelsennek jutott, aki az újraválogatás után megkapta Gellert Grindelwald szerepét, ettől viszont a rajongók első körben nem voltak elájulva. A körülményektől függetlenül a színész remekül hozta a karaktert és a szaksajtó ódákat zengett az alakításáról, meg sem próbálva összehasonlítani elődjének munkásságával. Időközben Depp megnyerte a volt felesége ellen indított rágalmazási pert és iparági pletykák alapján a Hollywoodi stúdiók, köztük a Disney is igyekszik békejobbot nyújtani számára. Éppen ezért felcsillant a rajongók szemében a remény, hogy kedvencük akár vissza is térhetne a szerephez, amire nemrég Madds Mikkelsen is ráerősített a Deadline-nak adott interjúja során. 

„Nyilvánvaló, hogy most megváltozott minden, miután megnyerte a pert a bíróságon, szóval meglátjuk még, hogy visszatér-e a franchise-ba. Benne van a pakliban szerintem. Nagy rajongója vagyok Johnnynak, szerintem csodálatos színész és fantasztikus munkát végzett a szerepben, ennek ellenére esélyem sem volt lemásolni az alakítását, ami kreatív öngyilkosság lett volna egyébként."

Nem tudni egyelőre, hogy készül-e a Legendás állatok filmek negyedik darabja, mivel a Warner annak tekintetében tette függővé a befejező két rész leforgatásának lehetőségét, hogy a Dumbledore titkai jól szerepel a mozipénztáraknál. Sajnos mindez nem jött be, plusz a legutóbb napvilágot látott információk alapján a rendezői széket birtokló David Yates is új munkát kapott a Sony-nál, viszont soha ne mondjuk, hogy soha alapon a stúdió új vezetősége akár úgy is dönthet, hogy megcsinálják az utolsó két filmet. Ti szeretnétek egyébként, ha Depp visszatérne a Legendás állatok filmekhez? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!