Azt hitted nem kopaszt meg teljesen az Activision Blizzard? Tévedtél!

Azt hitted nem kopaszt meg teljesen az Activision Blizzard? Tévedtél!

Ha szeretsz rendszeresen pénzt költeni egy akár teljesen egyedül is játszható videójátékra, akkor ez egy örömteli hír számodra.

Szép lassan olyan mélységekbe (vagy épp magasságokba) emelkedik az Activision Blizzard, ahol korábban csak a Paradox Interactive grand stratégiái (Europa Universalis, Hearts of Iron, Crusader Kings, Stellaris) és a The Sims-széria járt. Bizony, ezúttal arról van szó, hogy Rod Fergusson egy Dexertónak adott interjújában kijelentette azt, amitől a Diablo IV egyre kisebb számú rajongótábora tartott.

„Tudjátok, évek és évek. Erre összpontosítunk jelenleg. Ha megnézzük a játék megjelenését, valamint az első szezont, akkor egy olyan alapot látunk, amire építkezni lehet a jövőben. Tehát a negyedévenként érkező új szezonok, valamint az évenként megjelenő kiegészítők azok a dolgok, amire fókuszálunk az élő szolgáltatásunkban” - árulta el a Diablo-franchise általános igazgatója.

Ez azt jelenti, hogy fizetős kiegészítőket szeretne 2024-gyel kezdődően piacra dobni az Activision Blizzard, ami tovább bővíti a Diablo IV játékmenetét és univerzumát. A közösség tagjainak a teljesértékű élményért ezeket a várhatóan legalább 30, de inkább 40 eurós bővítményeket kötelező lesz megvásárolni, vagyis az ARPG alapból igen borsos vételára csak a kezdet volt. Egyelőre azt nem tudni, hogy az első ilyen expanzió mikor jelenhet meg, de az Fergusson válaszából kiderül, hogy a cég kifejezetten hosszú távra tervez a játékkal.

Rendelj hatalmas kedvezménnyel a Don Pepétől!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár