Így került be Nicolas Cage a Starfieldbe!

Így került be Nicolas Cage a Starfieldbe!

Az Oscar-díjjal kitüntetett legenda sem úszta meg, hogy valahogyan ne varázsolják bele az év egyik legfontosabb videójátékába.

Nicolas Cage Hollywood egyik legismertebb színésze. Ezt a tényt nem arra kell alapozni, hogy milyen filmekben szerepelt, a kritikusok és a nézők mennyire ismerik el a művész tehetségét. Mindössze arról van szó, hogy az internet korában elképesztő mennyiségű mém született az 59 éves amerikai sztár főszereplésével, amelyek megkerülhetetlenné váltak a weboldalakon szörfözők számára. Ez eddig rendben is van, de hogy kapcsolódik Nic Cage-hez a 2023-as esztendő egyik legjobban várt videójátéka, a monumentális RPG-je a Bethesdának, az 1000 bolygó felfedezésével csábító Starfield? Természetesen a PC-s közösség lelkes modderei állnak a háttérben, akik összeeszkábáltak egy olyan letölthető extrát, ami az elemlámpát egy zsebben hordozható "legjobb baráttá" változtat.

Ha te is szeretnéd megszerezni ezt a remek bővítményt, akkor mindössze annyi a dolgod, hogy ellátogatsz a Nexusmods oldalára, ott felkeresed a Nicolas Cage Flashlight Modot. Néhány kattintás után máris belevarázsoltad a csillagközi kalandba az ismert és elismert színészt, aki novemberben a Dream Scenario (rendező és író Kristoffer Borgli) című filmben alakítja Paul Matthews karakterét. 

Rendelj hatalmas kedvezménnyel a Don Pepétől!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár