Ismerd meg a bejelentkezési jutalmakat: A WoT plusz egy új funkcióját!

Ismerd meg a bejelentkezési jutalmakat: A WoT plusz egy új funkcióját!

Az 1.22-es frissítéssel a WoT pluszhoz – a már meglévő exkluzív előnyei mellett – egy új bónusz is jár majd: a bejelentkezési jutalmak.

Ha már rendelkezel aktív WoT plusz előfizetéssel, jelentkezz be naponta egyszer a játékba, hogy átvehesd az azonnali jutalmadat egy előre meghatározott listáról.

Jutalomként az alábbi lista egyik tárgyát fogod megkapni véletlenszerűen:

Személyes tartalék: +50% harci XP

1×Személyes tartalék: +200% szabad és legénységi XP

5×3× legénységi XP küldetés

3×Direktíva: Természetes fedezék

3×Direktíva: Biztos kéz

3×Direktíva: Sebességváltó finomítás

2×Nagy méretű elsősegélykészlet

2×Nagy méretű szerszámkészlet

1×Képzési füzet (véletlenszerű nemzethez)

25 000Kredit

Tervrajztöredék (véletlenszerű nemzethez)

Jelentkezz be a játékba mindennap (5 alkalommal egy 5 napos időszakon belül), és szerezz egy még nagyobb különleges jutalmat. Nem szükséges egymás után 5 nap bejelentkezned – lépj be a World of Tanksbe bármelyik nap, amíg az előfizetésed aktív, és minden bejelentkezéssel közelebb kerülhetsz a különleges jutalomhoz. Mindennap, amikor bejelentkezel a játékba, egy bejelentkezési jutalmat fogsz kapni, és minden bejelentkezési ciklus 5. napján egy különleges jutalomban fogsz részesülni.

Ha az előfizetésed lejár, mielőtt a bejelentkezési ciklus végére érnél, az előrehaladásodat elmentjük. Miután megújítottad a WoT plusz-előfizetésedet, a bejelentkezési sorozatban tett előrehaladásod onnan fog folytatódni, ahol azt abbahagytad, és az elmentett bejelentkezési ciklus 5. napján meg fogod kapni a különleges jutalmadat.

PÉLDÁUL:

  • 3 egymást követő nap bejelentkeztél a játékba.
  • Majd az előfizetésed lejárt, és azt csak 2 hónapot követően újítottad meg.
  • Amikor a WoT plusz aktiválását követően először belépsz a játékba, a bejelentkezési ciklusod a 4. naptól fog kezdődni, és az 5. napon meg fogod kapni a különleges jutalmadat.

A különleges jutalmad a következő listán szereplő egyik játékbeli tárgyat fogja tartalmazni:

5×5× XP küldetés3×Univerzális tervrajztöredék1× vagy 3×Személyes tartalék: +50% harci XP, +50% kredit és +200% szabad és legénységi XP5000 vagy 20 000Szabad XP75 000 vagy 150 000
Kredit1×Átképzési parancs3×Direktíva: Rendszeresített lőszer rekesz, Légtelenítő és Stabilizátor kenés1×Univerzális képzési kézikönyv

A WoT plusz ára változatlan marad – azonban egy további ingyenes bónuszt kapsz az előfizetéshez: a bejelentkezési jutalmakat!

RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.