Sir Ian McKellen elárulta, hogy mikor megy nyugdíjba

Sir Ian McKellen elárulta, hogy mikor megy nyugdíjba

Úgy tűnik, hogy még nem jött el az ideje annak, hogy legördüljön a függöny.

Ian McKellen egy klasszikus angol színész. Fél életét a színházban töltötte, ahol olyan darabokban játszott, mint a II. Richárd, a Kopperfield Dávid vagy az Othello. Az évek során számos díjat kapott, de igazán soha nem sikerült kitörnie és a nevét leginkább a brit színházba járók ismerték. Ugyan voltak szerepei angol sorozatokban és pár kis szerep a nemzetközi színtéren is megtalálta, de az igazán átütő sikereket az X-Man sorozat és persze a Gyűrűk Ura hozta el neki. Azóta viszont a lábai előtt hever a világ. A rajongók mást el sem tudnak képzelni Gandalf szerepére és Magneto is gyakorlatilag eggyé vált vele. Viszont az idő nem áll meg. A skót színész idén töltötte be a 84-et, de úgy tűnik, hogy nem akar lassítani. Nemrég egy Variety interjúban a következőket mondta.

Menjek nyugdíjba, minek? Amíg működik a térdem és a memóriám is rendben van, miért ne csinálhatnám tovább? Úgy érzem kezdek egész jó lenni ebben a színészkedésben

Reméljük, hogy a jó egészsége megmarad, hiszen a New Line Cinema nem is olyan régen bejelentette, hogy új filmet forgatnak Tolkien világában. Ugyan visszamegyünk az időben, de ez a Szürke Mágusnak nem számít, hiszen hasonlóan a tündékhez ő sem öregszik. Szóval Gandalfnak akár még helye is lehet az új szériában. Ha pedig ott lesz, akkor a szerepre nincs jobb választás.

Ezeket olvastad már?

RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár