Rejtélyes hangüzenet borzolja a GTA 6 rajongókat

Rejtélyes hangüzenet borzolja a GTA 6 rajongókat

Az izgalmat fokozta, hogy szerzői jogok miatt először letiltották a felvételt, de az újból megjelent.

Fontos évfordulókhoz közeledünk, szeptember 17-én lesz 10 éves a GTA V és szeptember 18-án lesz 1 éves a hatalmas szivárogtatás, amely során több mint 90 felvétel látott napvilágot a készülő programról. Ez csak még inkbb felcsigázta a közösséget, akik már nagyon szeretnék kézbe venni a játékot, azonban ehhez még egy fontos lépcsőfok hiányzik: a bejelentés. Egyelőre erről sem tudunk semmi konkrétat, csak találgatások vannak, hogy még idén megtörténik.

Amennyiben tényleg jövő év végén jelenne meg a játék, akkor logikus lenne az idei bejelentés, de egyelőre semmit nem ismerünk a Rockstar és a Take-Two szándékairól. Azonban most szeptember elején úgy tűnt, hagyományt teremtenek a szivárogtatással és kikerült egy hangfelvétel Twitterre/X-re, amelyben a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick a Grand Theft Auto 6-ról beszél. Sokan azonnal megkérdőjelezték a valódiságát, ám a gyanút mélyítette, hogy gyorsan letiltották szerzői jogi okok miatt. Szerencsére a legnagyobb közösségi fórumra is felkerült, ti is meg tudjátok hallgatni.

Unconfirmed GTA VI Audio Leak
byu/TheRealCVDY inGTA6

Ezeket olvastad már?

A felvételen hallható, hogy Zelnick megismételte a korábbi előrejelzéseit, miszerint a 2025-ös pénzügyi évben nagy bevételnövekedésre számít. Majd kibújt a szög a zsákból és elárulta, hogy a Rockstar 2023. október 23-án jelenti be a játékot, míg a játék 2025. október 24-én jelenik meg.

Nos, ezzel több gond is van: Egyrészt Zelnick a GTA 6-ra "V I"-ként hivatkozik, és a római számokat mondja ki hangosan a "hat" helyett. Egy másik fontos dolog, amit figyelembe kell venni, hogy a 2025-ös pénzügyi év 2025 szeptemberében ér véget, így a megjelenési dátum nem egyezik a többi kijelentésével. Valószínűbb, hogy a megjelenés 2024-ben vagy 2025 elején fog megtörténni, ahogy azt az igazi Zelnick is kijelentette. Ráadásul többször teljesen valószerűtlenül beszél, váltja a tempót és akadozik, így szinte biztosan csak egy mesterséges intelligenciával készített hangfelvételről van szó, amelyek egyébként is elárasztották az internetet az utóbbi időben mindenféle témában.


Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.