Hirdetés

Szerezd meg a győzelmet ezzel a halálos viperával!

Élj a lehetőséggel, és használd az erős méregfogait és a kemény pikkelyeit, hogy uralomra törj a harctéren. 

Hirdetés

Ezen a héten visszatér a Prémium boltba az olasz páncélvadász, az SMV CC-64 Vipera. Élj a lehetőséggel, és használd az erős méregfogait és a kemény pikkelyeit, hogy uralomra törj a harctéren. A legtöbb csomagban megtalálod az exkluzív Teknős alakzat 2D-stílusát is, amely halálos előnyhöz juttat a harcmezőn!  A játék első olasz páncélvadásza egy rugalmas erőgép, -10 fokos lövegsüllyedéssel és 90 fokos toronyforgással, ami jó manőverezőképességet biztosít a hegygerinceken. Vidd a tekintélyes 275 mm-es toronypáncélzatot és a meglehetősen nagy mennyiségű életerőt az első sorba - tovább fogja bírni, mint gondolnád.

  • Gyorstüzelő automata töltő: Aknázd ki a jármű egyedi „ciklikus” automata töltőjében rejlő erőt, és adj le öt lövést 24 másodperc alatt. Mindegyik 220 mm-es páncélátütésű lövés pusztító, 400 életerősebzést okoz.
  • Az időzítés a kulcs: Menedzseld okosan a lövések közötti hat másodperces szünetet, és engedd szabadjára a tank 2000 percenkénti sebzését, ami félelmetes erő bármely ellenséggel szemben.
  • Taktikai sokoldalúság: Használd ki az erősségeit. 10 fokos lövegsüllyedésével és 90 fokban forgó tornyával egy igazán rugalmas szereplő a csatatéren.
  • Erős páncélzat: Törj előre magabiztosan a Vipera keménységének hála. 275 mm-es frontális toronypáncélzata és 210 mm vastag járműtest pikkelyei kellő ellenállóságot biztosítanak a harcban.
  • Sebesség és egyensúly: Bár nem túl gyors, 30 km/h-s végsebessége és erős páncélzata jó egyensúlyt teremt, így ez a tank egy jó védelemmel bíró harcos a csatatéren.

RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés