A Marvel leginkább alulértékelt hőse majdnem bekerült az őrült Bosszúállók közé

A Marvel leginkább alulértékelt hőse majdnem bekerült az őrült Bosszúállók közé

A Megtorló új írója, David Pepose elárulta, hogy majdnem új taggal bővítette a különleges Bosszúállók csapatát.

Idén ősszel új Megtorló (The Punisher) kaland érkezik a Marvel-univerzumba, és a történet írója, David Pepose bepillantást engedett az ikonikus igazságosztó új inkarnációjába, elárulva, hogy a karakter egyik verziója is majdnem csatlakozott egy némileg flúgos bandához.

Ezeket olvastad már?

Egy interjújában Pepose Joe Garrisonról – az új Megtorlóról – és motivációiról is mesélt. Megkapta azt a kérdést is, hogy milyen karakterekből lehetne egy új Megtorló és kik lehetnek méltóak Frank Castle örökségére:

„Biztosan eszembe jut néhány név, akikkel szívesen foglalkoznék a későbbiekben, ha a történet megfelelő lesz... Rachel Cole-Alves egy másik karakter, akit imádok, egészen odáig, hogy már a Savage Avengers kapcsán is elgondolkoztam rajta.”

Természetsen Pepose volt az írója a Savage Avengers köteteinek, amely a Marvel legsötétebb, legszélsőségesebb karaktereiből álló társulata, és akikhez egy időben Frank Castle is csatlakozott.

Bár Castle lehet sokak számára a legismertebb Megtorló, voltak mások is – például Jake Gallows, a 2099-es Megtorló, valamint Rachel Cole-Alves. Rachel, Castle-hez hasonlóan, egykori amerikai tengerészgyalogos, aki úgyszintén tehetetlenül nézte végig, ahogy családját és barátait lemészárolják az esküvője napján. Frankhez hasonló fogadalmat tett és háborút indított a bűnözés ellen. Rachel az elmúlt években többször is feltűnt, ráadásul ugyanolyan halálos és félelmetes, mint Frank Castle, miközben a Marvel egyik legalulértékeltebb hőse.

A Rachel Cole-Alves-féle Megtorló egyébként tökéletesen illett volna a Savage Avengersbe. A könyv, amelyet eredetileg Conan, a barbár előfutárának szántak, egy sor antihőst tartalmaz, köztük Venomot, Elektrát, Rozsomákot és a Megtorlót. A könyv első kiadása elsöprő sikert aratott a rajongók körében, akik imádták a Bosszúállók stílusú akció sötét és brutális megközelítését. A füzet eközben visszatért egy második rész erejéig. Bár Frank Castle már nincs jelen Pepose sorozatában, a 2099-es Megtorló, Jake Gallows kiemelt szerepet kap, aki segít a Savage Avengersnek a sötét jövő elleni harcban. Az interjú szerint Pepose szerette volna Rachelt is bevonni a csapatba, de ez akkor nem jött össze – ami sajnálatos, hiszen az ő jelenléte rendesen felkavarta az állóvizet az ingatag csapat körül.


RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár