Hirdetés

Emlékeztető szeptemberi teendőidről a World of Tanksben

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy szeptemberben bezsebelj minden fontos jutalmat, mielőtt túl késő lenne!

Hirdetés

Néhányan visszatérnek hamarosan a könyvekhez, de ami mindenkit érdekelni fog: hogy mi érkezik a World of Tanksbe szeptemberben! Az 1.22-es frissítéssel nagyobb sebességi fokozatra kapcsolunk. A hónap elejére tervezett frissítés egy vadonatúj fejlesztési ágat hoz a játékba, amelyben hat brit kerekes közepes tank várja a játékosokat. Egyéb változások: a járművek kiegyensúlyozása, pályamódosítások, automatikusan visszaforduló járművek és még sok más!

Emellett vár még rátok egy vadonatúj Battle Pass-szezon, a Waffenträger-történet legújabb fejezete, két X-es szintű titán, amelyek a „Max. jármű” küldetésekkel kedvezményesen szerezhetők meg, a Roham új szezonja és még sok más. Tartsd szemmel a World of Tanks-portált, hogy értesülj a legfrissebb hírekről és fejleményekről!

Battle Pass XII. szezon

A XII. szezon Mirny-13-ba kalauzol el! Fedezd fel az új alapjárművek természetfeletti, progresszív stílusait, és ismerd meg a Mirny-13 háttértörténetét az új fejezetek teljesítésével. A XII. szezon egyben az utolsó lehetőséged, hogy 2023-as Battle Pass-tokeneket szerezz, amelyeket az idei év legújabb, IX-es szintű jutalomjárműveire vagy más klassz nyereményekre válthatsz be.

Max. Jármű

Használd ki a kreditkedvezményeket, a küldetéseket és az ajánlatokat a két új „Max. jármű” különlegességgel. Mászd meg a német fejlesztési fát a nagyra becsült Jangdpanzer E 100-ig, vagy bővítsd a szovjet közepestank-gyűjteményed, miközben eljutsz az Object 140-ig.

Roham: Az azúrkék pegazus szezonja

Visszatér a Roham! Folytatódik a versengés a játékmódban, amelyet számos játékmenetbeli javítással és új funkciókkal is bővítettünk. Bevezettünk egy éves előrehaladási rendszert, a Kvalifikációt, és három új csatateret, kiegyensúlyoztunk néhány járműszerep-képességet, és eltávolítottuk a játékmódból a tüzérséget. Az új szezonnal számos értékes jutalom is érkezik, mint például a Megnövelt lövésállóság felszerelés, egy vadonatúj, progresszív 2D-stílus, elképesztő testreszabási elemek, kötvények és még sok más!

Új Tokenbolt

Váltsd be a tokeneket értékes tárgyakra, például WoT prémiumfiók-napokra, 3D-stílusokra és prémium járművekre! Megújítottuk a Tokenboltot, így a legtöbbet hozhatod ki az új Twitch-mechanikákból. A dropok megszerzése mostantól még egyszerűbb: A hivatalos World of Tanks- és bármely más részt vevő csatorna és stream nézésével, valamint egy minden hétfőn elérhető, megismételhető küldetés teljesítésével szerezhetsz tokeneket.

Klánösszecsapás

A harcmező ismét kinyitotta a kapuit az elit klánok előtt, hogy megküzdjenek az elsőségért és a legendás jutalmakért. Hívd csatába a klántársaidat, és mutasd meg a legjobb taktikádat a legújabb Klánösszecsapás-tornán! Nyerj egy tucat aranyat és kötvényt, illetve vedd ki a részed a pénznyereményből! Nézd meg a döntőt, és szerezz Twitch-dropokat!

Előre Britannia!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elképesztő jutalmakat szerezz, és megismerkedj a vadonatúj brit kerekes közepes tankokkal! Teljesítsd a küldetéseket, hogy bélyegeket szerezz, amelyeket egy speciális játékon belüli boltban brit tematikájú jutalmakra válthatsz be!

Waffenträger-esemény

Jön „A Waffenträger: Örökség” folytatása! A csaták 6v1 formátumban zajlanak, hat játékos felfejlesztett M48A5 Patton, Bat.-Châtillon 25 t, Object 140, és TVP T 50/51 tankkal száll szembe egyetlen harckocsizóval, aki a Blitzträger auf E 110-et irányítja. Figyeld a World of Tanks-portált a közelgő eseménnyel kapcsolatos információkért!

Szeptemberi teendőid

  • Szeptemberi dropok: Váltsd be a tokeneket értékes tárgyakra, például WoT prémiumfiók-napokra, 3D-stílusokra és prémium járművekre! Ne felejtsd el elkölteni a tokenjeidet szeptember 11-ig!
  • Prime Gaming: Szerezd meg A mélységből csomagot a Prime Gaminggel szeptember 27-ig, hogy elnyerd az óceán hullámai alatt élő titokzatos lények kegyeit. Csápos testreszabási elemekben, egy nap WoT prémium fiókban és még sok egyéb jutalomban lesz részed!
  • Jól megérdemelt jutalmak 2022: Még nem vetted át a 2022-es Jól megérdemelt jutalmadat? Ismersz valakit, aki már egy ideje nem jelentkezett be a játékba? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezhess egy különleges ajándékot, amely a játékban eltöltött éveid alapján folyamatosan változik.

RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés