Hirdetés

Xboxos bankkártyával vennél PS-t? Jövőre megteheted!

Itt a bejelentés, amire biztosan van valaki a Föld nevű bolygón, aki tényleg várt.

Hirdetés

Nincsenek igazán jó exkluzív címeid? A konkurencia konzolját számszerűsíthetően többen vásárolják? Kéne valami reklám a drágább Game Passnek? Bizony, ez mind a Microsoft és az Xbox, akik a Barclays támogatásával kitalálták, hogy a felhasználóiknak nincs másra szükségük, mint egy Xbox Mastercardra. Ez egy olyan bankkártya, amivel bármit meg lehet majd vásárolni, vagyis akár PS-konzolt és játékokat is! Garantáltan tele lesz majd azzal a közösségi média a hivatalos megjelenés utáni órákban, hogy valaki odamegy majd a Sony hivatalos boltjába, majd kicsapja a pultra az xboxos kártyáját. De pontosan mikor, miért és kinek készült ez az újdonság?

Ezeket olvastad már?

Mi a lényege az Xbox Mastercardnak?

Természetesen a pontgyűjtés, avagy xboxos tartalmakra beváltható extra tokeneket lehet felhalmozni azzal, ha egyszerűen használod majd a különleges, akár saját gamertageddel ellátott bankkártyát.

  • Az Xbox és Microsoft saját boltjában történő vásárlásért 5x annyi pont jár
  • A kijelölt streaming szolgálatások előfizetéséért 3x annyi pont, bizonyos kajarendelésekért szintén 3x annyi pont üti a kártyatulajok markát
  • Minden egyéb vásárlásért szorzó nélküli pontok vándorolnak a kártyára

Nem lesz azonban egyszerű élni ezekkel a lehetőségekkel, ugyanis a Microsoft egyelőre csak az Egyesült Amerikai Államok 50 államát jelölte ki, ahol elkezdik 2024-ben a forgalmazást. Ebben szerepe van a Barclays US Consumer Banknek, akivel együttműködésben jött létre a projekt. Remélhetőleg a jövőben kiterjesztik majd a bankkártya használatát más régiókra, így Európára is. Azért a 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate, az ingyenes éves kártyahasználati díj, valamint a bónusz 5000 pont az első vásárlás után kifejezetten csábítónak hat.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés