Még az is lehet, hogy folytatást kap a Ms. Marvel, bár azt nem tudjuk minek

Még az is lehet, hogy folytatást kap a Ms. Marvel, bár azt nem tudjuk minek

Erről nyilatkozott a producer és a rendező.

Nem feltétlenül a sorozataival nyert magának újabb rajongókat az MCU, bár a 4. fázist követően a filmek terén is elég komolyan visszaesett a minőség, és egyelőre a fény sem látszik az alagút végén. A szériák terén a Titkos Invázió például az egyik legrosszabb nézettséget hozta össze, hogy csak egy példát említsünk, de a Ms. Marvelt sem feltétlenül zárták a szívükbe a rajongók.

Ezeket olvastad már?

Ez azért érdekes, mert a három legnagyobb portál esetében csak egy helyen bukik ki, hogy valami nincs rendben a Kamala Khan-t (Iman Vellani) főszerepbe állító 6 részes sorozattal. IMDb-n 6.3 ponton áll, Rotten Tomatoes oldalán 98%-ot kapott a kritikusoktól és 80%-ot adtak neki a felhasználók – a portál nem is olyan régen a pontozás miatt botrányba keveredett –, Metacriticen viszont csak 78-as értékelést gyűjtött be a kritikusoktól, a fogyasztók pedig 4.0-ás átlagot hoztak össze.

Sok helyen olvasni, hogy nem ez lett a legjobb műve az MCU-nak, és akkor még lehet, hogy finoman fogalmaztunk. A második szezonja azonban még mindig beszédtéma, olyannyira, hogy a Ms. Marvel rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah elmondták mi a helyzet a projekttel és vajon számolhatunk-e a folytatással.

A Ms. Marvel 1. évada gyakorlatilag Kamala Khan eredettörténetét igyekezett felvázolni, bemutatva hogyan kapta meg az erejét, amivel előkészítették a közelgő megjelenését is a Marvelekben (The Marvels). A sorozat sajnálatos módon nem aratott nagy sikert a nézettség terén.

A sorozat producere, Sana Amanat beszélt először a második évad elkészítésének lehetőségéről, mondván, hogy nagyszerűnek tartja a rajongók igényét a folytatásra, ami a Marvel stúdiót is ösztönözheti a második szezont illetően.

El Arbi ezen felül kijelentette, hogy a rendezőtársával megvárják a Marvelek mozifilmet:

„Egyelőre várunk a Marvelek-re, az fogja eldönteni, mi lesz a következő lépés. Már tűkön ülünk. Én alig várom, hogy lássam. Nagyszerűek a trailerek, és látni az egész családot. Iman Vellani nagyszerű munkát végez, szóval jöhetne már."

Úgy tűnik tehát, hogy egyedül a Marvelek filmen múlik a Ms. Marvel 2. évadának sorsa.

Kövess Minket!



Gamer szótár