Hivatalos: Teljesen ingyenes lesz a The Sims 5, itt vannak a részletek

Hivatalos: Teljesen ingyenes lesz a The Sims 5, itt vannak a részletek

Maga a kiadó jelentette be, hogy egyetlen forintot sem kell fizetni a The Sims 5-ért.

Óriási munkálatok zajlanak a háttérben, ugyanis az Electronic Arts épp azon dolgozik, hogy a valaha volt legjobb életszimulátort dobja piacra. A The Sims 5 még mindig a Project Rene név alatt készül, azonban már a kiadó is kezdi átvenni a számozott folytatást a hivatalos kommunikációjában. Az EA a játékosok legnagyobb örömére bejelentette, hogy bárki letöltheti majd teljesen ingyen a megjelenés napjától kezdődően a The Sims 5-öt, vagyis az alapjátékért egyetlen centet, forintot vagy épp simoleont sem kell fizetni.

Ezeket olvastad már?

Ez mind szép és jó, de mi benne a turpisság?

Természetesen azt a fejlesztők is pontosan tudják, hogy a The Sims 4 jelenleg elérhető tartalmait nem lehet csak egy "base game-be" belesűríteni, így továbbra is a DLC-k, Packek és Kitek lesznek majd azok, amelyek tökéletessé teszik az élmény. Utóbbi három kategória azonban már fizetős tartalmakkal érkezik, vagyis a jelenlegi The Sims 4-modellt veszi át a cég. Azt is megosztották a közösséggel, hogy a The Sims 5 megjelenése nem jelenti azt, hogy a 4. epizód nyugdíjba vonul. Párhuzamosan készülnek majd az újabb és újabb kiegészítők, így két frontot támadja majd le a piacot az EA. Aminek most örülni lehet, hogy az évszakok a jelenlegi tervek szerint benne lesznek a sima The Sims 5-ben, letölthető, fizetős extraként csak a téli sportokra fókuszáló csomagot kell majd megvásárolni, ha valaki erre vágyik.

A hivatalos megjelenés kapcsán csak annyit közöltek, hogy még nincs kész a program, ezért nem kell arra számítani, hogy a következő hetekben vagy hónapokban már belevethetitek magatokat a legújabb kalandba.

Kövess Minket!



Gamer szótár