Hirdetés

Véletlen megmutatta az egyik legnagyobb streamer, hogy mennyit keres az adásaival

Nem csak Rák úr szereti a pénzt.

Hirdetés

A Twitch streamingplatformján megtalálható tartalomgyártók közül csak nagyon kevesen tudnak jelentőst vagyont felhalmozni azzal, hogy nem csinálnak mást, mint a nézőiknek készítik az élő videókat. Ebbe a kiváltságos csapatba tartozik Mizkif, aki Ice Poseidon egyik operatőreként kezdte pályafutását, majd szép lassan kapaszkodott egyre magasabbra. Jelenleg már a top 100 legnagyobb streamer közé tartozik, adásait átlagosan 20 000-n követik a világ legnagyobb erre szakosodott felületén. A népszerű videós legutóbbi adásában véletlen megmutatta a közönségnek, hogy egyetlen hét alatt mekkora bevételt jelent számára az, amit csak és kizárólag a feliratkozásokból, cheerekből és más olyan támogatási formákból gyűjt össze, amit közvetlen a Twitch fizet ki neki.

Ezeket olvastad már?

Sok a sub = sok a pénz

Bizonyára nem okoz számodra meglepetést, hogy kifejezetten magas életszínvonalat lehet fenntartani, ha bekerülsz a legnagyobb nevek közé. Mizkif egyetlen hét alatt 13 168 dollárt és 32 centet keresett azzal, hogy többnyire beszélget a nézőivel. Ez azt jelenti, hogy közel 5 millió forint landol a számláján hét napnyi tartalomgyártás után, vagyis havonta nagyjából 20-22 millió forintot keres csak ilyen formában az internetes sztár.

Ehhez még hozzá kell adni az egyéb bevételi forrásokból származó összegeket, mint a szponzori szerződések és az egyéb donációk. Összességében megállapítható, hogy Mizkif egyetlen év alatt többet tesz zsebre, mint amennyit nézőinek jelentős hányada egész életében nem keres meg.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés