Wolverine és Spider-Man 2 egyszerre? - Este jön az új State of Play

Wolverine és Spider-Man 2 egyszerre? - Este jön az új State of Play

Nagy dologra nem lehet igazán számítani, de pár érdekesség azért csöpöghet.

Tegnap este a Sony mindenkit meglepett egy kicsit, amikor bejelentették, hogy ma este új epizóddal jelentkezik a State of Play. Ezzel kapcsolatban pedig Shawne Benson, a PlayStation Blog hasábjain a következőket írta:

„A holnapi napon a már korábban bejelentett játékainkkal foglalkozunk, amiket nemsokára a PlayStation konzolokon is láthattok. Lesznek itt indie-címek, egy kicsit benézünk a PS VR2 katalógusba is, de előkerülnek majd a legnagyobb projektjeink is.”

Persze a hírek után a rajongók egyből találgatásokba kezdtek, hogy mégis mire lehet számítani. A legtöbbször előforduló tippek között olyan játékokat találunk mint a HellDivers 2, a Rise of the Ronin, a Pragmata, a Silent Hill 2 remake, a Tekken 8 vagy a Final Fanatasy 7 Rebirth. Benson elmondása alapján esetleg olyan nagyágyúkkal is találkozhatunk, mint a Spider-Man 2 vagy a Wolverine. De ismerve a State of Play bevett szokásait, ennek kevés az esélye. Az ilyen AAA-címek a legtöbbször saját, külön epizódot kapnak. De ki tudja, lehet a Sony meglep majd minket. A közvetítés ma este 23:00-kor lesz, a PlayStation hivatalos csatornáján.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár