Hirdetés

KV-2 (R): Irányíts egy erős Valhalla-jégharcost

A Warhammer 40 000 univerzumból ismert félelmetes harcos visszatért, hogy felvegye a harcot az emberi faj bármely ellenségével.

Hirdetés

A Warhammer 40 000 univerzumból ismert félelmetes harcos visszatért, és már el is érheted a Prémium boltban! A KV-2 (R) rendelkező KV-2 (R) készen áll, hogy felvegye a harcot az emberi faj bármely ellenségével. Akár a Warhammer 40 000 univerzum rajongója vagy, akár csak egy erős nehéz harckocsira vágysz, a pusztító alfacsapás és a Valhalla-jégharcosok ihlette egyedi Valhallan Ragnarok 3D-stílus dicsőséget és becsületet hoz majd neked a harcmezőn. Pattanj be a parancsnoki ülésbe még ma!

KV-2 (R) ajánlatok

Annak idején hatalmas dobás volt a Wargaming részéről, hogy sokak kedvenc tier VI-os nehéz tankját, a kultikus KV-2-t prémiummá varázsolta, majd egy Warhammer 40,000 univerzum ihlette 3D-stílussal betette a Premium Shopba. Persze a koncepció kissé kontraproduktív, ugyanakkor azt is kijelenthetjük, hogy ez a harckocsi talán az egyik legérdekesebb egység tier VI-ban, ami a HE nerfelés ellenére is kellemes perceket okozhat kezelőjének.

A tank ismét három csomagban érkezik a boltokba, így Standard, Deluxe és Supreme kiszerelésben juthatunk hozzá. Bár mindegyik csomag mást és mást tartalmaz, egy közös azonban mindegyikben, ugyanis mindegyik tartalmazza a Valhallan Ragnarok stílust. A fenti képre kattintva galériánkban is megtekinthetőek a tankról készült játékbeli képek.

Kelts félelmet az ellenfelek szívében, lőj ki néhány járművet akár egyetlen lövéssel, és bénítsd meg a többi harckocsit – erre különösen alkalmasak lesznek a R.RO lövedékeid!

Nézd meg legújabb videónkat

Galéria

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés