Hirdetés

Válts WoT prémium fiókra most akciósan

Látogass el a Boltba most azonnal, hogy feloldhasd az előnyöket, és szeptember 25-én takaríts meg 15%-ot a 30 és 90 napos WoT prémium fiók árából! 

Hirdetés

Látogass el a Boltba most azonnal, hogy feloldhasd az előnyöket, és szeptember 25-én 07:00-ig (CEST) takaríts meg 15%-ot a 30 és 90 napos WoT prémium fiók árából! A csomagokra érvényes kedvezmények meghatározott fizetési módszerekkel, például banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel érhetők el. Az elérhető fizetési módszerek megtekintéséhez válassz ki egy akciós csomagot a Prémium boltban. A WoT prémium fiók számos előnnyel jár, és sokkal élvezetesebbé is teszi a játékot. Nehezen haladsz előre a fejlesztési fán? Szeretnél kizárni egy további csatateret Normál csatákból? Sosincs elég kredited? A megoldás a WoT prémium fiók!

Miért éri meg Prémium fiókot használni?

Prémium küldetések

Teljesíts egy három egyszerű napi küldetésből álló sorozatot.

 

+1 hely a pályák kizárásához

Zárj ki 2 pályát 1 helyett

Bónuszok

Élvezd az 50%-os bónuszt a harci XP-re, a legénységi XP-re és a kreditre.

Felhasználható XP-szorzó

A győztes Normál csatákban szerzett XP-re naponta 5 alkalommal egy további 3× szorzót használhatsz fel.

Kredittartalék

Szerezz 10% extra bónuszt az kredit. 7 naponta akár 750 000 kreditet is összegyűjthetsz.

Szakaszbónusz

15%-os kreditbónuszt kapsz, ha szakaszban játszol. Még az előfizetéssel nem rendelkező szakasztagok is kapnak 10% bónuszt.

Fedezd fel a World of Tanks Prémium fiókot és élvezd ki az 50%-kal több XP-t és legénységi XP-t minden egyes csatád után. Ez az új előfizetés olyan új funkciókat is tartalmaz, mint a kredittel teli malacpersely, egy szép kreditbónusz szakaszban, XP szorzók, amelyeket saját belátásod szerint használhatsz fel, napi harci küldetések és még egy feketelistára tehető pálya. Mindezt ugyanannyiért, mint a Wargaming Prémium fiók. Megjegyzés: A speciális ajánlat csak bizonyos fizetési módszerekkel érhető el.

Ezt már olvastad?

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés