Itt az első Aquaman 2 trailer: Pokoli csata vár a királyra és testvérére

Itt az első Aquaman 2 trailer: Pokoli csata vár a királyra és testvérére

Megérkezett az első Aquaman és az elveszett királyság első teljes előzetese, amelyből kiderül, hogy Jason Momoa kapott egy feleséget, egy fiút, egy új szövetségest és egy halálos gonosztevővel is meg kell küzdenie.

A DC az ígérete szerint a héten kiadott röpke teaser videót követően végre bemutatta az Aquaman és az elveszett királyság első, teljes értékű trailerét. Ha hihetünk az előrejelzéseknek, akkor ez a film lehet stúdió DC Extended Universe a franchise nem hivatalos lezárásaként szolgálhat – hiszen mint tudjuk James Gunn és Peter Safran irányítása alatt már javában dolgoznak a DCU újraindításán, amelynek első alkotása a Superman: Legacy lesz –, miközben a 2018-as Aquaman eseményeit követi. Az első felvonás sztárjainak nagy része visszatér az Aquaman és az elveszett királyságban, de a stáb éléről a visszatérő rendező, James Wan sem hiányozhat, aki egy új történetet mesélhet el. Amber Heard helyzete viszont a Johnny Deppel való viaskodása miatt megváltozott a második részben, és ezt most maga Wan is a helyére tette, mivel korábban a színésznőnek nagyon nem tetszett, hogy a jelenetei nagy részét kivágták a filmből a per elvesztése után:

„Mindig is ezt hangoztattam mindenkinek... Az első Aquaman Arthur és Mera utazása volt. A második film pedig Arthur és Orm párosát helyezi a középpontba. Tehát az első egy romantikus akció-kalandfilm volt, a második pedig egy testvéries akció-kalandfilm. Ennyi az egész.”

Ez a történet az Aquaman és az elveszett királyság trailerében bontakozik ki. Az új felvételekből kiderül, hogy az Aquaman 2. négy évvel az első film eseményei után veszi fel a fonalat, és Arthur Curry (Momoa) már apaként, illetve Atlantisz királyaként nézhet szembe a sötétséggel. Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) ugyanis visszatér, és el akar mindent pusztítani, ami Arthurnak fontos, az óceánok hőse azonban összefog féltestvérével, Ormmal (Patrick Wilson), hogy megvédjék Atlantiszt.

Kövess Minket!



Gamer szótár