Egy újabb ismert gonoszt is felfedett a Marvel's Spider-Man 2 friss trailere

Egy újabb ismert gonoszt is felfedett a Marvel's Spider-Man 2 friss trailere

Pókiék pedig egy új technikának hála még gyorsabban szelhetik át a várost.

A PlayStation és az Insomniac Games egy újabb szenzációs bemutatóval csigázta fel a rajongókat. A Marvel's Spider-Man 2 legújabb trailere New York Cityt állítja a középpontba. Az első részhez és a Miles Morales spin-offjához képest jelentősen megnövelték a térkép méretét, és a fejlesztők elmondása szerint ezáltal majdnem dupla akkora területet járhatunk be, mint eddig. New York méreteit és sűrűségét.

Ezeket olvastad már?

Bryan Intihar narrálása mellett fedezhetjük fel a megújult és kibővült világot. Az Egyesült Államok egyik, ha nem a legismertebb városa New York City, a játékban pedig már Queens és Brooklyn is szerephez jut majd, továbbá a kreatív igazgató elmondása szerint PS5 hardverének köszönhetően tudták megvalósítani ezeket a fejlesztéseket. Nevezetesen, a játékosok zökkenőmentesen tudnak majd váltani Peter és Miles között, és New York más részeire is pillanatok alatt tudnak majd gyorsutazni. Lényegében egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy a Marvel's Spider-Man 2-ben szinte egyáltalán nem lesz majd töltögetés, ami eléggé megdöbbentő.

Az egyik legmenőbb újdonság, amelyet fel lehet fedezni ebben a trailerben, hogy lesz egy olyan mód, amellyel a játékosoknak nem kell megnyitniuk a térképet, mivel anélkül is felfedi előttük a játék körülöttük lévő érdekességeket a HUD segítségével. Ez azt jelenti, hogy a korábbi részekhez képest sokkal természetesebb módon csaphatunk le egy mellékküldetésre, találhatunk gyűjtögetni valót vagy bukkanhatunk rá egyéb lehetőségre a pályán. Továbbá mindkét Pókembert felvértezik az úgy nevezett 'Web Wings-zel', amely leginkább egy hálóból készült szárnynak tekinthető, és ezekkel sokkal gyorsabban szelhetjük át a várost, de nem kell aggódni ez amolyan kiegészítő eleme lesz a hálóhintázásnak. A már eddig is látott gonoszok listája is bővült, Kraven és Venom mellett erős utalást tettek Mysteriora a készítők, tehát a megtévesztés nagymesterével is összeakasztjuk majd a nem létező bajszunkat.

A játékban 65 különböző ruha is helyet kap, valamint egy új Suit Styles funkció, amely lehetővé teszi a különböző színárnyalatok használatát is. De nem húzzuk tovább a szót, íme a teljes trailer:


JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár