Búcsúzunk a szögletes mellektől, jön a Tomb Raider I-III Remastered

Búcsúzunk a szögletes mellektől, jön a Tomb Raider I-III Remastered

Itt az ideje, hogy a klasszikus trilógia új színben tündököljön.

Kimondani is szörnyű, de az első Tomb Raider még 1996-ban került a boltokba. Akkor Ms. Croft jött, látott és olyan világhódító útra indult, amit azóta is csak nagyon kevés játék tudott megismételni. Ezért is zizzent fel a gamer közösség még 2018-ban, amikor a Realtech VR bejelentette, hogy az első trilógia remastered verzióján dolgoznak. De egy hét sem kellett hozzá és kiderült, hogy erről csak a Square Enix nem tudott, majd egy kis szemöldök ráncolás után a projekt a kukában landolt. Viszont tegnap kiderült, hogy az áhított ráncfelvarrás mégis megvalósul.

A Nintendo Direct keretein belül bemutatták az első teasert és azóta már saját Steam oldalt is kapott, ami nagyjából garantálja, hogy a tulajdonosnak most nincs gondja vele. Az is kiderült, hogy nem csak ez eredeti trilógia, de olyan kiegészítők is helyet kapnak, mint az Unfinished Busines, a The Gold Mask vagy a The Lost Artifact. A fejlesztők ígérete szerint Lara és persze a környezet is megkapja végre azt a kinézetet, amit megérdemel. De, ha valakinek kedve támad nosztalgiázni egy kicsit, akkor lesz lehetősége visszakapcsolni az eredeti kinézetet.

Ami pedig még inkább örömteli, hogy erre még várnunk sem kell olyan borzalmasan sokat. A hivatalos megjelenési dátum ebben a pillanatban 2024 február 14. lesz. Srácok, ha a barátnőtöktől ezt kapjátok majd Valentin-napra, akkor abban a pillanatban és ott kérjétek meg a kezét.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár