Hirdetés

A Saladin páncélautó belsejében

Egy jármű. Három harckocsizó. Hat kerék. Egy igazi export siker. Itt csak a Saladin páncélozott járműről lehet szó!

Hirdetés

Csatlakozz Richard „The Challenger” Cutlandhez, aki körbevezet minket a brit bestia körül, bovingtoni Tankmúzeum jóvoltából. Szerettél volna valaha egy Rolls Royce-t vezetni? Nos, ezeknek a harckocsizók részesültek ebből a megtiszteltetésből... Mondhatni! A hatkerekű Saladin páncélautó egy Rolls Royce motorral büszkélkedhet – más menő tulajdonságok mellet. Nézd meg a videót, hogy többet megtudj róla!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megismerkedj a vadonatúj brit kerekes járművekkel és begyűjtsd a fantasztikus jutalmakat az „Előre, Britannia!“ eseményünk során, szeptember 18. és 25. között! Teljesítsd a küldetéseket, hogy bélyegeket szerezz, amelyeket a különleges játékon belüli boltban brit tematikájú jutalmakra válthatsz be! Figyeld a portálunkat a további részletekért!

Saladin a játékon belül

A brit közepes tankokat tier VIII-ban a prémium GSOR 1010 és kifejleszthető Saladin képviselik. A Saladin mérsékelt átlagos sebzést kapott, ami egyenrangú a szovjet közepes tankokéval. A lövedékek kapcsán ezúttal is normál és prémium APCR lövedékekről beszélhetünk, amik közül ismételten csak az utóbbi lesz alkalmas a jobban védett járművek és távoli célpontok leküzdéséhez. A hosszú töltési ideje miatt ezt a tankot aligha nevezhetjük DPM bestiának, ugyanakkor ideális egységgé léphet elő a megfontoltabb, szurkálódós taktikákhoz.

A Saladin nem egy olyan jármű, amit eszetlenül lehet majd használni. A löveg paraméterei ideálisak lehetnek a precíz lövések leadására, míg a -8 fokos lövegsüllyedése már nemcsak a sík terepen engedi kibontakozni, hanem hull down pozíciókra is alkalmassá teszi. Természetesen ez csak a lövegmozgathatósági értékekre vonatkozik, hiszen páncélzat terén továbbra is ki leszünk vele szolgáltatva a tüzérség, a repeszromboló lövedékek és a kisebb szintű tankoknak.

Érdekes tény, hogy a sebessége szinte egy az egyben megegyezik azzal, amit az ág tier VII-ben nyújtott, így ezen a téren nem beszélhetünk komoly előrelépésről, ugyanakkor vissza sem vet minket, ami örömteli stagnálásnak tekinthető. A Saladin elsősorban tűzerő tekintetében számít jobb tanknak elődjéhez képest, ami nemcsak az alfában és a lövedék sebességében, hanem a lövegsüllyedésben is megmutatkozik. 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés